Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

s4 sim in my s5 wont work

OP djque

27th April 2014, 06:56 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
I have a s4 and a s5 when I try to put the sim in it read and works for a minute but comes back saying sim data stop reading and say sim is locked and reboot. when i reboot it works but then say it again after it tries to activate. The s5 is on a plan thru sprint is there a way to use my s4 account.
27th April 2014, 11:43 PM   |  #2  
gtuansdiamm's Avatar
Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 473
 
2,931 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Call sprint and have the s5 activated on the number the s4 is currently on

Sprint doesn't let you swap sims

Sent from my SM-G900P using XDA Premium 4 mobile app
28th April 2014, 09:25 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by gtuansdiamm

Call sprint and have the s5 activated on the number the s4 is currently on

Sprint doesn't let you swap sims

Sent from my SM-G900P using XDA Premium 4 mobile app

I tried that they said it link to another account and cant. I got it from a friend. that tried to get it turned on thru boostmobile but couldnt. so i was like I have sprint and let me see if my sim work. its does but 3 minutes later it says data stop reading and sim locked. about to look for a sprint inside hookup lol
29th April 2014, 12:13 AM   |  #4  
gtuansdiamm's Avatar
Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 473
 
2,931 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Yah your only hope is to go to a sprint store now

Sent from my SM-G900P using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes