Post Reply

[Q] Where are the ROM's?

25th April 2014, 10:20 PM   |  #21  
Senior Member
Flag Morrisville
Thanks Meter: 8
 
106 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by dustintinsley

I am currently using AllianceROM. It works great. No issues.

Do you have the SM-900A ATT model? Or are you using T-mobile phone with ATT network/SIM?

Thanks
25th April 2014, 10:21 PM   |  #22  
Senior Member
Thanks Meter: 41
 
154 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by yoonus

Do you have the SM-900A ATT model? Or are you using T-mobile phone with ATT network/SIM?

Thanks

Unlocked t mobile on att network.
27th April 2014, 04:48 AM   |  #23  
Senior Member
Flag Valrico, FL
Thanks Meter: 555
 
1,309 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by yoonus

Do you have the SM-900A ATT model? Or are you using T-mobile phone with ATT network/SIM?

Thanks

The ATTS5 Model can be sim unlocked but has a locked bootloader and as of now can't be rooted so you can't flash Roms. The T-Mobile S5 can be sim unlocked, rooted and can flash tmobile or international 900F roms. You will have to provide a APN to get LTE.
27th April 2014, 05:53 PM   |  #24  
charlieb620's Avatar
Senior Member
Flag Philadelphia, PA
Thanks Meter: 1,929
 
13,271 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
M8 was out less than a week and we had root, recovery and 6+ roms lol.

Just be patient guys. I'm sure roms will start popping up in the masses.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
28th April 2014, 04:16 AM   |  #25  
casonswag's Avatar
Senior Member
Flag Jacksonville
Thanks Meter: 896
 
3,959 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by dustintinsley

I am currently using AllianceROM. It works great. No issues.

Did your internal sd get wiped cause i heard that happens when flashing a international rom on tmo

Sent from my SM-G900T using Tapatalk
28th April 2014, 04:26 AM   |  #26  
Senior Member
Thanks Meter: 41
 
154 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by casonswag

Did your internal sd get wiped cause i heard that happens when flashing a international rom on tmo

Sent from my SM-G900T using Tapatalk

Yeah. It was.
28th April 2014, 07:58 PM   |  #27  
ratcityrain's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 12
 
111 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by dynospectrum

ROMs can be found @ the S5 international forum... for now ;]

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5

Sent from my SM-G900T

Will any of the Roms from this forum work on the G900T?
28th April 2014, 08:49 PM   |  #28  
Member
Thanks Meter: 7
 
32 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Cyanogenmod is working on the S5

Click image for larger version

Name:	cyanogen_blog.jpg
Views:	71
Size:	44.1 KB
ID:	2714383

http://www.cyanogenmod.org/blog/this...cm-apr-26-2014
The Following 2 Users Say Thank You to Derzicom For This Useful Post: [ View ]
28th April 2014, 11:13 PM   |  #29  
dynospectrum's Avatar
Senior Member
Flag Chicago, IL
Thanks Meter: 363
 
746 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by ratcityrain

Will any of the Roms from this forum work on the G900T?

All of them unless otherwise stated in the OP of the ROM. I'm currently running Omega ROM, I highly recommend it.

Sent from my SM-G900T

The Following User Says Thank You to dynospectrum For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in T-Mobile Galaxy S 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank