Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

G2 Xposed + G2 Tweaksbox?

OP marshygeek

29th April 2014, 01:52 AM   |  #1  
marshygeek's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 196
 
755 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Hello i want to ask if these 2 modules are not compatible when run both at the same time? I was using xposed for its immersive mode while in tweaksbox for my nav. bar settings ( i need to because of its nav bar theme mod ).

But just recently, my immersive mode is not working then i checked in xposed installer it was checked but when I opened g2 xposed its requiring me to enable it in xposed installer
29th April 2014, 02:04 AM   |  #2  
deadgiveaway's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
189 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
I have rum both no problem , but the do try to interfere with each other ...choose your settings wisely

Sent from my LG-D803 using xda app-developers app
29th April 2014, 03:09 AM   |  #3  
AyDee's Avatar
Senior Member
Flag Mobile
Thanks Meter: 922
 
1,256 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by marshygeek

Hello i want to ask if these 2 modules are not compatible when run both at the same time? I was using xposed for its immersive mode while in tweaksbox for my nav. bar settings ( i need to because of its nav bar theme mod ).

But just recently, my immersive mode is not working then i checked in xposed installer it was checked but when I opened g2 xposed its requiring me to enable it in xposed installer

It is possible that G2Xposed updated and needed a reboot to activate. If they interfere w each other, it will cause fc's or possibly freeze up your Rom but they won't disable each other in xposed.
The Following User Says Thank You to AyDee For This Useful Post: [ View ]
29th April 2014, 03:27 AM   |  #4  
marshygeek's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 196
 
755 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
But sir, i always do reboot. uncheck-check in xposed installer. when i open g2 xposed it requires me to check it in installer though it is already checked..
29th April 2014, 04:04 AM   |  #5  
LordLugard's Avatar
Senior Member
Flag NYC
Thanks Meter: 294
 
1,737 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
LS980 here. Was using Gravity Box and G2 Tweaksbox just fine for the longest and recently downloaded G2 Exposed and right away noticed a conflict. While playing music and with screen turned off, long pressing on volume controls changes tracks normally. For some reason, that simple action started crashing/rebooting my phone. Uninstalled G2 Exposed and all was/is back to normal. My experience...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes