Post Reply

Remote feature

27th April 2014, 10:13 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
90 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
I see the m8 has a smart remote feature but its confusing me. Does it actually have the IR sensor to use it like a regular remote? That's the selling point to me if it does.
27th April 2014, 10:27 PM   |  #2  
xxquicksh0txx's Avatar
Senior Member
Akron, Ohio
Thanks Meter: 334
 
1,265 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Yes.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to xxquicksh0txx For This Useful Post: [ View ]
28th April 2014, 01:03 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
22 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Yeah, it works really well too; the stock app has a fantastic selection of tv manufacturers and set-top boxes. I didn't have a single issue setting it up.
The Following User Says Thank You to zacwilliam For This Useful Post: [ View ]
28th April 2014, 05:54 AM   |  #4  
Jooosty's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 93
 
491 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
IR blaster located in power button

HTC UltimEight 😎
The Following User Says Thank You to Jooosty For This Useful Post: [ View ]
28th April 2014, 11:49 AM   |  #5  
moha_moha20106's Avatar
Senior Member
Flag cairo
Thanks Meter: 74
 
182 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by zacwilliam

Yeah, it works really well too; the stock app has a fantastic selection of tv manufacturers and set-top boxes. I didn't have a single issue setting it up.

can you please tell me where can i find the stock app?

i think it hidden for my carrier HTC__J15
28th April 2014, 11:51 AM   |  #6  
Account currently disabled
Flag Dhaka
Thanks Meter: 23
 
384 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Yeah it have a best Remote feature.
The Following User Says Thank You to andrewnelson For This Useful Post: [ View ]
28th April 2014, 09:06 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
22 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by moha_moha20106

can you please tell me where can i find the stock app?

i think it hidden for my carrier HTC__J15

It should be included with stock; I have Verizon. It may be in the play store too - try HTC TV.
The Following User Says Thank You to zacwilliam For This Useful Post: [ View ]
29th April 2014, 05:49 AM   |  #8  
The Maddeath's Avatar
Junior Member
Flag Auburn
Thanks Meter: 2
 
24 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by zacwilliam

Yeah, it works really well too; the stock app has a fantastic selection of tv manufacturers and set-top boxes. I didn't have a single issue setting it up.

Not only that, but it can copy IR codes from a remote, which means it even works on my super off brand tv. No remote has a code for it besides the remote that came with the tv.

Sent from my HTC One_M8 using xda app-developers app

The Following User Says Thank You to The Maddeath For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in One (M8) Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank