Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Google Invites Selected Devs to Buy Project Tango Development Kit

Just about a month ago, the curious Project Tango development kit was … more

YU Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Bootloader maybe corrupted?

OP timedude

3rd April 2014, 06:19 PM   |  #11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by Vaibhav Chauhan

try to flash stock rom of your device

ok but where can i find it, i dont know where to seach, the only thing i find is for the 170i version that comes with the 2.3 android, mine is the new verrsion

so what do i do?
3rd April 2014, 06:30 PM   |  #12  
Vaibhav Chauhan's Avatar
Senior Member
Flag Dahod, Gujarat
Thanks Meter: 140
 
767 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by timedude

ok but where can i find it, i dont know where to seach, the only thing i find is for the 170i version that comes with the 2.3 android, mine is the new verrsion

so what do i do?

i have also search for your device but i think there no work done for your device on xda
5th April 2014, 06:23 PM   |  #13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by Vaibhav Chauhan

i have also search for your device but i think there no work done for your device on xda

so i cant re-install the android on my device? i got to throw it in the garbage and buy another one?
5th April 2014, 06:55 PM   |  #14  
Vaibhav Chauhan's Avatar
Senior Member
Flag Dahod, Gujarat
Thanks Meter: 140
 
767 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by timedude

so i cant re-install the android on my device? i got to throw it in the garbage and buy another one?

always take nandroid backup before taking any risk
try to find your stock firmware and flash it
29th April 2014, 05:26 AM   |  #15  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
I have the same problem..
I have a Blu Dash 3.5 D161a with android 4.2.2. This cellphone has been bought from the network provider, it starts with the network provider's logo instead of the blu's logo. I can enter in fastboot mode and I'm able to see my device from adb, but when I type fastboot erase recovery or fastboot erase system it gets stuck on erasing.
Is the booloader locked or something like that?
29th April 2014, 07:21 AM   |  #16  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
Same problem - D161a
Quote:
Originally Posted by HernanMorel

I have a Blu Dash 3.5 D161a with android 4.2.2. This cellphone has been bought from the network provider, it starts with the network provider's logo instead of the blu's logo. I can enter in fastboot mode and I'm able to see my device from adb, but when I type fastboot erase recovery or fastboot erase system it gets stuck on erasing.
Is the booloader locked or something like that?

I also tried to install CWM
(using info from http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2321264)
but fastboot erase recovery never completes and fastboot flash recovery cwm-5.0.2.8-d170i.img fails with "partition 'recovery' not support flash"

Perhaps there is another way to install CWM recovery?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes