Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

camera===your sd is full?????

OP noob adb

23rd April 2014, 11:38 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
i flashed my a13 tablet t730 mainboard all things goes right but i can't take a photo with the camera it said your sd card is full???
any help or idea
23rd April 2014, 04:45 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 590
 
3,105 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
What did you flash?

Sorry, have to ask... IS the SD card full?

Does your camera app have Settings to change storage options?

Did whatever you flash edit the mounting of internal / external storage?
23rd April 2014, 05:20 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
the sd is not full
the camera hasn't any option for storage
and i didn't edit any thing when i flash it it's an .img by livsuite
23rd April 2014, 08:28 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 590
 
3,105 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Odd. Haven't seen a device that wouldn't let you save pictures to external, if it supports them. Have you tried another camera app to see if it is the app or it's something odd with the rom? Also, clear the data and cache of the Camera and Gallery apps in Settings > Applications > All and see if that makes any difference.
29th April 2014, 10:43 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
i did all the things u told and more ...the thing is that this rom is not the orginal one my tablet is 8g and when i flash this rom via livsuite i checked my internal storage it's only 4g is there away that i can manag the internal storage??
29th April 2014, 01:35 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 590
 
3,105 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Depends on the device and what you put on it, but might make more sense to use another rom or the original one because most likely all the issues are linked.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes