Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,452 Members 42,930 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[MOD] Hide sim 2 icon in kitkat version

Tip us?
 
pico hackr
Old
(Last edited by pico hackr; 26th April 2014 at 05:43 AM.)
#1  
pico hackr's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1492
Posts: 778
Join Date: Jul 2012
Location: CiTy oF HeAvEn
Default [MOD] Hide sim 2 icon in kitkat version

Hide Sim 2 Icon

Hey guys found a new way to hide sim 2 icon using exposed module worked on Indian version


XT1033


Screenshots Added In Attachments
:


Requirements

1: Rooted phone
2: Xposed Framework:

Download:
xposed framework:http://repo.xposed.info/module/de.ro...osed.installer

Module Download link:http://d-h.st/7Qz

credicts:

xposed module team

and me @pico hackr for sharing it
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-26-09-30-12.jpg
Views:	381
Size:	61.5 KB
ID:	2709206   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-26-09-30-16.jpg
Views:	346
Size:	82.8 KB
ID:	2709207   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-26-09-30-26.png
Views:	322
Size:	170.5 KB
ID:	2709208  

The Following 3 Users Say Thank You to pico hackr For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sidharth.gtm
Old
#2  
sidharth.gtm's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 301
Posts: 213
Join Date: May 2012
Location: Patna
This Xposed is biggest hope that some day on our motog statusbar could be modified and work with GRAVITYBOX.


 
सारे जहाँ से अच्छा हिन्दोस्तान हमारा

Proud to be an Indian

MY DEVICE
XPERIA MINI ST15i - UNLOCKED CM11
XPERIA U - ROOTED LOCKED
DELL XCD 35
MOTO G
 
rogeriorp
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 80
Posts: 340
Join Date: Dec 2013
Still, it doesn't hide the small "1" but it's better than nothing.
 
pico hackr
Old
#4  
pico hackr's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1492
Posts: 778
Join Date: Jul 2012
Location: CiTy oF HeAvEn
Quote:
Originally Posted by rogeriorp View Post
Still, it doesn't hide the small "1" but it's better than nothing.
dude its still in beta stage hope will get fixed in upcomming updates

 
rogeriorp
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 80
Posts: 340
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by pico hackr View Post
dude its still in beta stage hope will get fixed in upcomming updates
Yeah, sure I was just saying.

I simply flashed the single sim firmware/rom and it's fine though.
The Following User Says Thank You to rogeriorp For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
darkshadow246
Old
#6  
darkshadow246's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 142
Posts: 5,407
Join Date: Sep 2012
Location: Bangalore
Works on stock rom but not on CM

Sent from my Moto G using Tapatalk
 
pico hackr
Old
#7  
pico hackr's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1492
Posts: 778
Join Date: Jul 2012
Location: CiTy oF HeAvEn
Quote:
Originally Posted by darkshadow246 View Post
Works on stock rom but not on CM

Sent from my Moto G using Tapatalk
ya dude i am using stock rom no idea about custom rom's haven't tried it


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Modernize Your Emails with Email Popup

SMS andHangouts messages likely won’t ever replace traditional Emails for more formal … more

Change Your Toast Notification Style with XToast

Android uses multipletypes of notifications. One of these isknown as a toast notification. … more

Port Sony Xperia Themes to CyanogenMod 11 with Ease

In addition the obvious proficiency with graphics, creating agood Android theme … more

Cell Phone SIM Unlock Bill Just Steps Away from President’s Desk

For all those who believe that Cinderella stories don’t actually … more