Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Video Player IN Mx Player

OP SnakeEyesNinja

27th April 2014, 06:08 AM   |  #1  
SnakeEyesNinja's Avatar
OP Senior Member
Flag In U r Brain
Thanks Meter: 6
 
127 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
i was Playing Blu ray 720 p Movie over my Walkman in Mx Player ,
I saw There is Some Graph Like Picture Quality , Which Was Not before..
I am Running Stock Ics(Generic) with Extended Stock Kernel

What should I do ? plz somebody help..
28th April 2014, 04:59 AM   |  #2  
NisMaxed's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 8
 
18 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Post a screenshot so we can try to help you better.
29th April 2014, 07:50 AM   |  #3  
SnakeEyesNinja's Avatar
OP Senior Member
Flag In U r Brain
Thanks Meter: 6
 
127 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Location screenshot app ?
Post a screenshot so we can try to help you better. [/QUOTE]

Ok..Here there are zoom it and see..there is a graph like quality ..some of my friends also said that ..

http://imgur.com/a/mk3Nd#0
Last edited by SnakeEyesNinja; 29th April 2014 at 08:39 AM. Reason: url
29th April 2014, 02:05 PM   |  #4  
NisMaxed's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 8
 
18 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Did you try changing the decoder to or from software/hardware? Sometimes changing decoders helps

EDIT: To take a screenshot in ICS you hold the "power/lock" and "volume -" buttons
Last edited by NisMaxed; 29th April 2014 at 02:10 PM.
29th April 2014, 03:19 PM   |  #5  
SnakeEyesNinja's Avatar
OP Senior Member
Flag In U r Brain
Thanks Meter: 6
 
127 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
i did post a screenshots link..u saw.that?
i changed my rom to ics bloatware free...and now playing it with hw decoder..its okay..now..i doont see any graph..but when i increase the size of video to big..little bit glitches..come
29th April 2014, 11:04 PM   |  #6  
NisMaxed's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 8
 
18 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Yea I seen the screenshot, I try to stay away from the hardware decoder as it will cause "glitches" in the video. I almost always use the software decoder but I'm glad u fixed the problem
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
mx player, video 720 p, walkman
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes