Unofficial CM12.1 Available for Moto E 2014

While Motorola is yet to release a final 5.0.2 build for the Moto E 2014, XDA Senior … more

Pinsy Brings Social Sketching To Your Watch & Phone

Did you watch Apple’s VP draw on his wrist during the Apple Watch announcement … more

CyanogenMod 12.1 for Samsung Galaxy S5

Android 5.1 is slowly putting its mark in the custom ROM world. CyanogenMod 12.1 is available to … more

Nexus Player 5.1 LMY47D Rooted

We recently featured the Nexus Player, Google’s second attempt at a digital media … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Wifi + Bluetooth = problems

28th April 2014, 06:57 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Hello,

Anyone has tried to listen music from Internet via Wifi using a Bluethoot headset-Speaker? My Z1C lost wifi if I activate Bluetooth... Currently Im on RomAur V3.0 (based on .757). Exactly the same on stock ROM.

Thanks in advance!

PD: Forgiveme for my pooooor english!
x102x96x
29th April 2014, 12:51 AM   |  #2  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Info 2 i
Quote:
Originally Posted by jbarba76

Hello,

Anyone has tried to listen music from Internet via Wifi using a Bluethoot headset-Speaker? My Z1C lost wifi if I activate Bluetooth... Currently Im on RomAur V3.0 (based on .757). Exactly the same on stock ROM.

Thanks in advance!

PD: Forgiveme for my pooooor english!

if u r using custom rom u should ask from its developers
but u had same problem on stock rom u should Repair Firmware by PC companion.
and if problem remains trying to flash stock rom from another regions.

after these steps IF problem remains u must take ur phone to official service center
29th April 2014, 03:45 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 137
 
906 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by jbarba76

Hello,

Anyone has tried to listen music from Internet via Wifi using a Bluethoot headset-Speaker? My Z1C lost wifi if I activate Bluetooth... Currently Im on RomAur V3.0 (based on .757). Exactly the same on stock ROM.

Thanks in advance!

PD: Forgiveme for my pooooor english!

It's a common problems for Xperia phones. From z to zr to z1 to this. Replaced zr 3 times got refund bought this thinking Sony fixed it. But sadly not....

Sent from my D5503 using Tapatalk
29th April 2014, 06:02 PM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 15
 
52 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
I can use WiFi and Bluetooth at the same time, no problems atall.

Best phone I've ever had and worth every 370 eur I got it for.
29th April 2014, 09:00 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by New Folder

I can use WiFi and Bluetooth at the same time, no problems atall.

Best phone I've ever had and worth every 370 eur I got it for.

which rom are you using? im very dissapointed with wifi performance on this unit.... i've no problems whatching tv streamed from my rpi on ipad2, but in z1c the stream disconnects from phone randomly, dropping broken pipe errors in tvheadend server log. i hope all of this errors comes from software and can be fixed....

Sent from my D5503 using Tapatalk
30th April 2014, 01:15 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 137
 
906 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
This problem only there if you want using 2.4 ghz. No problem with 5 ghz

Sent from my D5503 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes