FORUMS

OnePlus 2 Announced: Specs, Price and Details

The OnePlus 2 has just had its Virtual Reality Launch event, and at the XDA Office we all … more

A Helpful Guide to Music Streaming Services

With the launch of Apple Music, music streaming services have recently gained a lot of … more

An Inside Look at the Redesign of Business Calendar

The much-acclaimed calendar app, Business Calendar, underwent a major design … more

New Android One Device Dead On Arrival

Today, Google announced the second generation of Android One devices, with the new Lava Pixel … more

Super slow download after upgrading to KitKat

338 posts
Thanks Meter: 39
 
By billinaz, Senior Member on 29th April 2014, 02:55 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I think I put this in the wrong forum before. Hopefully someone has encountered this before and can help me get it fixed.

One thing I do need is the build.prop file (wither the file or a cut and paste) because I think I messed mine up.

The other issue I found after updating to the leaked kitkat is that I dont get the LTE symbol with the 4G on the status bar.

I used to get really good download speeds... like 23 Mb and more.

After upgrading up to KK, I get this now:

[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
 
 
29th April 2014, 04:47 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
I am getting slower than normal LTE speed. Not sure what is the problem.
29th April 2014, 06:52 AM |#3  
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 164
 
More
Yep, getting 12mbps down vs 20mbps down that I got sitting in this same chair with 4.3.
29th April 2014, 05:02 PM |#4  
Senior Member
Flag Colton, NY
Thanks Meter: 1,129
 
More
Quote:
Originally Posted by billinaz

I think I put this in the wrong forum before. Hopefully someone has encountered this before and can help me get it fixed.

One thing I do need is the build.prop file (wither the file or a cut and paste) because I think I messed mine up.

The other issue I found after updating to the leaked kitkat is that I dont get the LTE symbol with the 4G on the status bar.

I used to get really good download speeds... like 23 Mb and more.

After upgrading up to KK, I get this now:

[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]

Did you flash the firmware (modems/radios) for the KK build?
29th April 2014, 05:12 PM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
Yes, in the PA slot in Odin. Can I reflash that again without having to reinstall kitkat?
29th April 2014, 05:45 PM |#6  
Senior Member
Flag Colton, NY
Thanks Meter: 1,129
 
More
Quote:
Originally Posted by billinaz

Yes, in the PA slot in Odin. Can I reflash that again without having to reinstall kitkat?

Yes you can.
29th April 2014, 05:55 PM |#7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
The build prop edit did not do much for me.
30th April 2014, 12:56 AM |#8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
Quote:
Originally Posted by airmaxx23

Yes you can.



I flashed the firmware again, no change.

Maybe I should try flashing the 4.3 modem?
30th April 2014, 12:57 AM |#9  
OP Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
Quote:
Originally Posted by airmaxx23

Did you flash the firmware (modems/radios) for the KK build?


Yes, I used this:

n900v_kk_firmware.tar.md5
30th April 2014, 02:43 AM |#10  
Senior Member
Flag Colton, NY
Thanks Meter: 1,129
 
More
Quote:
Originally Posted by billinaz

Yes, I used this:

n900v_kk_firmware.tar.md5

At this point I would flash back to MJE and see if you get fat download speeds again. Then try 4.4.2.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes