Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] HTC tv w/ Comcast X1

OP ed-flip

16th April 2014, 12:42 AM   |  #11  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
58 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by gomorrah

I just used the preselected programming. The only thing I did on the remote was to program the "My DVR" button to a menu button like the XFINITY button on the actual X-1 remote.


Ok I'll look into it more with the xfinity option. Thanks guys
29th April 2014, 07:52 PM   |  #12  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
16 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by ed-flip

Ok I'll look into it more with the xfinity option. Thanks guys

I had the same issue. HTC TV app works flawlessly with both my TV (Toshiba) and my surround sound (Samsung) but will not do anything other than turn my X1 box off/on. I even tried the manual button program and it wouldn't work...maybe HTC issued an update recently? I'll have to try again when I get home today.
30th April 2014, 05:16 AM   |  #13  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
58 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by elvtiv

I had the same issue. HTC TV app works flawlessly with both my TV (Toshiba) and my surround sound (Samsung) but will not do anything other than turn my X1 box off/on. I even tried the manual button program and it wouldn't work...maybe HTC issued an update recently? I'll have to try again when I get home today.

oh well i've had enough of messing around with it.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes