MultiImagePicker Library for Multiple Image Selection

App developmentcan be done in more than a handful of ways. You can write every single … more

Shoot Troubles, Not Users w/ Alex Boag-Munroe – XDA:DevCon 2014

In presenting the various sessions from XDA:DevCon 2014, weve mainly … more

Oppo Releases ColorOS for the Find 5… Poorly

Almost every OEM has taken the liberty of creating its own incarnation of the Android OS. … more

XDA LG Development Challenge Winners

Almost 3months ago, we set out with LGto findtwo amazing apps that developers could put together … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

help!!!

OP Vaibhav Chauhan

20th April 2014, 07:18 AM   |  #1  
Vaibhav Chauhan's Avatar
OP Senior Member
Flag Dahod, Gujarat
Thanks Meter: 140
 
767 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
i have made rom for my s duos using xda kitchenn but i get status 1 error when i flash the rom
i have searched a lot but i can't find satisfied answer
can any one help me solve this error?
i'm using this guide
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1801690
20th April 2014, 07:31 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 591
 
3,106 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Vaibhav Chauhan

i have made rom for my s duos using xda kitchenn but i get status 1 error when i flash the rom
i have searched a lot but i can't find satisfied answer
can any one help me solve this error?
i'm using this guide
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1801690

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2230733

Status 1 Error:

"Well this is one of the most rarest error that a person can get...but with my experience I came to know that this occurs because you don't have correct permissions set. Use correct perms in updater-script and done "



Grab another rom that is the same base you are using and look at the META-INF/com/google/android folder which contains the updater script and binary to use as your reference points. Compare and contrast yours with that one.
The Following User Says Thank You to es0tericcha0s For This Useful Post: [ View ]
20th April 2014, 08:53 AM   |  #3  
Vaibhav Chauhan's Avatar
OP Senior Member
Flag Dahod, Gujarat
Thanks Meter: 140
 
767 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by es0tericcha0s

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2230733

Status 1 Error:

"Well this is one of the most rarest error that a person can get...but with my experience I came to know that this occurs because you don't have correct permissions set. Use correct perms in updater-script and done "



Grab another rom that is the same base you are using and look at the META-INF/com/google/android folder which contains the updater script and binary to use as your reference points. Compare and contrast yours with that one.

can i use another rom's updater script in my rom which has same base??
20th April 2014, 09:24 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 591
 
3,106 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Should be able to. Wouldn't hurt to look at the differences though so then you can understand what things affect the install to help build knowledge.
20th April 2014, 10:40 AM   |  #5  
Vaibhav Chauhan's Avatar
OP Senior Member
Flag Dahod, Gujarat
Thanks Meter: 140
 
767 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by es0tericcha0s

Should be able to. Wouldn't hurt to look at the differences though so then you can understand what things affect the install to help build knowledge.

i tried to replace updater script but not working
i also have tried to compare set perms but i am unable to find fault in it
Last edited by Vaibhav Chauhan; 20th April 2014 at 10:56 AM.
21st April 2014, 04:51 PM   |  #6  
Vaibhav Chauhan's Avatar
OP Senior Member
Flag Dahod, Gujarat
Thanks Meter: 140
 
767 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
@es0tericcha0s
please tell me what to do??
Last edited by Vaibhav Chauhan; 21st April 2014 at 07:21 PM.
21st April 2014, 07:43 PM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 591
 
3,106 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Sorry, that was my main idea. Are you getting the same error code? Did you unzip and re-zip the rom? If so, you should use an archive manager like 7zip to move the update script into the zip without needing to unzip the whole thing, otherwise you'll break the signature on the rom and have to re-sign it.
25th April 2014, 10:48 AM   |  #8  
Vaibhav Chauhan's Avatar
OP Senior Member
Flag Dahod, Gujarat
Thanks Meter: 140
 
767 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by es0tericcha0s

Sorry, that was my main idea. Are you getting the same error code? Did you unzip and re-zip the rom? If so, you should use an archive manager like 7zip to move the update script into the zip without needing to unzip the whole thing, otherwise you'll break the signature on the rom and have to re-sign it.

actually i am using android kitchen to make the rom
and when i use the cosmic rom's updater script in it the status 1 error was solved
but it stuck on boot animation
30th April 2014, 05:35 AM   |  #9  
Vaibhav Chauhan's Avatar
OP Senior Member
Flag Dahod, Gujarat
Thanks Meter: 140
 
767 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
@es0tericcha0s
my stuck on bootloops can you tell me how to logcat?
30th April 2014, 05:43 AM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 591
 
3,106 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Vaibhav Chauhan

@es0tericcha0s
my stuck on bootloops can you tell me how to logcat?

Not all phones have adb access while in a bootloop. But to do so you would need adb set up on your computer, change directories to the adb folder (or if it's enabled globally, then where ever), and type:

adb logcat

You'll want to save it somewhere like:

http://pastebin.com/

and upload the link.

I am not skilled at reading logcats, so not sure if I can be of any more help after that.


If you don't have adb set up already, then just use this one: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2317790

The Following User Says Thank You to es0tericcha0s For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes