CyanogenMod 12.1 for YU Yureka

YU Yureka recently received an official Cyanogen OS 12S update. If you prefer to use a newer revision of … more

Open War for Open Android: Antitrust for Cyanogen?

Android and openness is something we talk about all the time, but the recent … more

What Do You Do with All of Your Old Photos?

Smartphone cameras have advanced so tremendously over the past few years that they have … more

Diving into the April 2015 Material Design Update

Before the release of Android 5.0 Lollipop, the Holo Design guidelines served as the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

How to add 0.00kb/s speed meter on CM7 Statusbar?

29th April 2014, 04:40 PM |#1  
pritesh1996's Avatar
OP Senior Member
Flag surat,gujarat
Thanks Meter: 9
 
162 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Hii....friends ....i want to add speed meter on cm7 statusbar......plz help me...
I tried speed keter on Non-cm7 roms but i dont know the method of cm7 ...
So plz help me?

Sent from my GT-S5360 using xda premium
 
 
29th April 2014, 04:49 PM |#2  
marcussmith2626's Avatar
Recognized Contributor
Flag London
Thanks Meter: 2,858
 
5,431 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1953934

see
Guide 2.0 : How To Create Network Traffic Speed on Status Bar
29th April 2014, 05:37 PM |#3  
pritesh1996's Avatar
OP Senior Member
Flag surat,gujarat
Thanks Meter: 9
 
162 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Not working""!

Sent from my GT-S5360 using xda premium
29th April 2014, 05:56 PM |#4  
marcussmith2626's Avatar
Recognized Contributor
Flag London
Thanks Meter: 2,858
 
5,431 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by pritesh1996

Not working""!

Sent from my GT-S5360 using xda premium

im sure it does - I would check again

iv used most the mods on that thread in cm7 and they all work so I would expect that one will do if done right

dont forget to sign your apk with a platform key after else your status bar might vanish

since Its not my thread I cant offer you any support here as iv not tested it
29th April 2014, 06:07 PM |#5  
pritesh1996's Avatar
OP Senior Member
Flag surat,gujarat
Thanks Meter: 9
 
162 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
I follow the instruction very clearly......recompile my systemui.apk and install it but statusbar can't appear.........


Sent from my GT-S5360 using xda premium
29th April 2014, 07:16 PM |#6  
marcussmith2626's Avatar
Recognized Contributor
Flag London
Thanks Meter: 2,858
 
5,431 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by pritesh1996

I follow the instruction very clearly......recompile my systemui.apk and install it but statusbar can't appear.........


Sent from my GT-S5360 using xda premium

read my previous post - if status bar vanishes (not force closes but just doesnt appear) you didnt sign your apk with a platform key
30th April 2014, 08:44 AM |#7  
pritesh1996's Avatar
OP Senior Member
Flag surat,gujarat
Thanks Meter: 9
 
162 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
No sign the apk...

Sent from my GT-S5360 using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes