Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Anyone Update with Sony Bridge for Mac?

OP ckai

28th April 2014, 06:17 AM   |  #1  
ckai's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 4
 
66 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Has anyone been able to update using Sony Bridge? I'm trying to update to the latest firmware that I get notified about and the furtherest Bridge gets is "talking to update server"

I've tried PC Companion with VirtualBox and Windows 8.1 but there seems to be an issue with that as well (constantly saying that windows needs a hotfix).
29th April 2014, 09:24 AM   |  #2  
HarpingOn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 60
 
286 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
I updated my z1 with Sony bridge for Mac, all I have for a desktop computer is an old Mac mini running lion, so that's what i used.

Sent from my C6903 using Tapatalk
30th April 2014, 01:58 PM   |  #3  
ckai's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 4
 
66 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Mmm, might just have to see what happens with the next update. I ended up getting annoyed and using our old pc laptop. I wanna get rid of it so I don't want to rely on it.

The previous update was ota so wasn't a problem.

Sent from my C6903 using Tapatalk 4
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes