FORUMS

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850) Gets Android 5.0

An Android 5.0 Lollipop update is finally available to download for the Samsung Galaxy … more

Do You Use 4:3 or 16:9 in the Camera App?

Every person has their own method of taking the best photos on their devices, but which aspect … more

LG G4 XDA Forum Opened

LG’s latest & greatest is just a few hours away from launching, and with so many power users that are … more

Android Wear Close to Running on Samsung Gear 2

Android is an OS that can sometimes be ported to run on devices not designed to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

power off not working

29th April 2014, 12:13 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi,
When i push power button on my z1 i' ve got 3 options: power off, airplane and screenshot
And when i touch the first option the phone isn't reacting!!
So i can't turn my phone off!
The two other options are working well (airplane and screenshot)
What should i do?
Im with the last build 14.3.A.0.757
Before that i didn't got this issue
Thanks for the help
 
 
29th April 2014, 01:09 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Try to reinstall the ROM or flash a new ROM.
The easiest is to change the kernel
29th April 2014, 01:14 PM |#3  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Planet Earth
Thanks Meter: 620
 
More
First of all this is in WRONG SECTION, you have to ask this in Q&A, some Mod probably will have to move it.

BTW, after push power button you got a windows with 3 options: Power Off, Airplane, Screenshot, right?

Then you click on Power Off and it do not power off because another Windows should pop up with Cancel or OK to confirm that.

Do you get that option? Try again...
29th April 2014, 03:14 PM |#4  
Ashray_Vk's Avatar
Senior Member
Flag bangalore
Thanks Meter: 219
 
More
I think you have an option enabled in developer options "enable quickboot mode"

Sent from my C6902 using XDA Premium 4 mobile app
The Following 2 Users Say Thank You to Ashray_Vk For This Useful Post: [ View ]
29th April 2014, 10:43 PM |#5  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Planet Earth
Thanks Meter: 620
 
More
Quote:
Originally Posted by Ashray_Vk

I think you have an option enabled in developer options "enable quickboot mode"

Sent from my C6902 using XDA Premium 4 mobile app

Sorry but on 4.3 I don't have it, are you on 4.4.2?
30th April 2014, 09:11 AM |#6  
Senior Member
Flag Youghal
Thanks Meter: 45
 
More
Quote:
Originally Posted by Ashray_Vk

I think you have an option enabled in developer options "enable quickboot mode"

That was it!
Thanks a million!
30th April 2014, 05:49 PM |#7  
Ashray_Vk's Avatar
Senior Member
Flag bangalore
Thanks Meter: 219
 
More
Quote:
Originally Posted by eclyptos

Sorry but on 4.3 I don't have it, are you on 4.4.2?

yeah.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes