Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,079 Members 54,500 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] HELP !! Xperia M hard locked(I think i'm sure with it!!)

Tip us?
 
formsarun
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 24
Join Date: Oct 2012
Unhappy [Q] HELP !! Xperia M hard locked(I think i'm sure with it!!)

I have a xperia M (C1904 ) indian version, i tested a rom which asked me the code to unlock, as i tried for 5 attempts, its not showing any left attempts.

Rooting status:
Bootloader unlocked allowed: Yes

in SIM Lock
[x] Network 0
[x] Network subset 0
[x] Service provider 0
[x] Corporate 0
[x] SIM 0

I also tried to put the original firmware (.ftf file) of this still its in same state?
What should i do now? Any help would be great for me now!!!
 
elmkzgirxp
Old
#2  
elmkzgirxp's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 272
Join Date: May 2013
Which ROM?
 
Ben Ling
Old
#3  
Ben Ling's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 7,238
Posts: 3,968
Join Date: Nov 2012
Location: Kuala Lumpur

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by formsarun View Post
I have a xperia M (C1904 ) indian version, i tested a rom which asked me the code to unlock, as i tried for 5 attempts, its not showing any left attempts.

Rooting status:
Bootloader unlocked allowed: Yes

in SIM Lock
[x] Network 0
[x] Network subset 0
[x] Service provider 0
[x] Corporate 0
[x] SIM 0

I also tried to put the original firmware (.ftf file) of this still its in same state?
What should i do now? Any help would be great for me now!!!
tried flashing 4.3 ftf ?

try your sim card on other phone,see if it works or not.




Like My Work ? Donate To Me So That I Can Contribute To More Devices
Always Hit Thanks If You Like My Work
 
formsarun
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 24
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by formsarun View Post
I have a xperia M (C1904 ) indian version, i tested a rom which asked me the code to unlock, as i tried for 5 attempts, its not showing any left attempts.

Rooting status:
Bootloader unlocked allowed: Yes

in SIM Lock
[x] Network 0
[x] Network subset 0
[x] Service provider 0
[x] Corporate 0
[x] SIM 0

I also tried to put the original firmware (.ftf file) of this still its in same state?
What should i do now? Any help would be great for me now!!!
I haven't tried the 4.3 ftf file, but the sim card is working fine. More over the device is not locked to any network.
 
formsarun
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 24
Join Date: Oct 2012
@Ben Ling :
I have installed the new firmware 4.3 Build No: 15.4.A.0.23, But still the sim lock remains same. [x] network 0
 
Shazam_strikes
Old
#6  
Shazam_strikes's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 84
Posts: 173
Join Date: Feb 2014
Location: New Delhi
Bro if you are on locked bootloader than its better to take your xperia to service center and can you post a screenshot or pic something

Sent from my C2004 using Tapatalk
Don't Say it , Just HiT ThaNkS
 
Ben Ling
Old
#7  
Ben Ling's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 7,238
Posts: 3,968
Join Date: Nov 2012
Location: Kuala Lumpur

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by formsarun View Post
@Ben Ling :
I have installed the new firmware 4.3 Build No: 15.4.A.0.23, But still the sim lock remains same. [x] network 0
or try to use other sim on your phone,so that i can know that it is phone or sim problem...




Like My Work ? Donate To Me So That I Can Contribute To More Devices
Always Hit Thanks If You Like My Work
The Following User Says Thank You to Ben Ling For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
formsarun
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 24
Join Date: Oct 2012
Surely i will try it and keep it posted. Thank you for spending your valuable time.
 
formsarun
Old
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 24
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by formsarun View Post
Surely i will try it and keep it posted. Thank you for spending your valuable time.
I have tried with other Sim card too but its not getting signal for Sim card. It says like invalid sim. And I checked with another phone of same model, its showing same [x] network and other things same but there is no problem with that one. Any other possible way to find what is the problem.??

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes