Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

(Q) Helo Galaxy Mega no 3G?!

OP eazy3445

28th April 2014, 10:21 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
112 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Worst thing is I have a galaxy mega and since december I can't get the 3G to work...im pretty im flashing the phone right cause i haven done many phones in the past..i always get the error 67 saying it can't establish a connection to the internet. what could it possibly be??

I flashed this phone from sprint to boost mobile
29th April 2014, 01:34 AM   |  #2  
captemo's Avatar
Senior Member
Flag Kentucky
Thanks Meter: 1,047
 
1,573 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by eazy3445

Worst thing is I have a galaxy mega and since december I can't get the 3G to work...im pretty im flashing the phone right cause i haven done many phones in the past..i always get the error 67 saying it can't establish a connection to the internet. what could it possibly be??

I flashed this phone from sprint to boost mobile

Sounds like a modem issue to me. Is there another you can try?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I527 using xda app-developers app
30th April 2014, 09:06 PM   |  #3  
Frezi Evan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
375 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Donate to Me
More
Yes. I am clearly understand it's modem issue. You can contact customer support of Samsung..
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes