Post Reply

Flashing a boot anim

30th April 2014, 06:03 AM   |  #1  
robandcathy's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
100 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Been around a while and have no issues flashing stuff, my question since I have not done a custome boot anmi, in 3 or 4 years, is it still possible? well I know its possible but for the average user, are there any specific specs it must have not to get in to a boot loop. Back in the day you need a rom that allowed this option, have no clue if its standard now I love android vs apple stuff and now have time to play n learn again. Im running kit kat 4.4.2.
Thanks for any help
30th April 2014, 11:55 PM   |  #2  
rel500's Avatar
Senior Member
Miami
Thanks Meter: 352
 
1,128 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Quote:
Originally Posted by robandcathy

Been around a while and have no issues flashing stuff, my question since I have not done a custome boot anmi, in 3 or 4 years, is it still possible? well I know its possible but for the average user, are there any specific specs it must have not to get in to a boot loop. Back in the day you need a rom that allowed this option, have no clue if its standard now I love android vs apple stuff and now have time to play n learn again. Im running kit kat 4.4.2.
Thanks for any help

are you asking how to CREATE a boot or how to flash?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes