Post Reply

gravity box trouble

OP brezuno

30th April 2014, 01:07 AM   |  #1  
OP Member
sahuarita, az
Thanks Meter: 1
 
82 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
I have seen to lose my audio once i started messing around with graviry box. In media tweaks i checked of more music volume steps and after i reboot i seem to have lost my sound? Is there a fix to this or has anyone else ran into the same problem? Thanks.
30th April 2014, 02:48 AM   |  #2  
OP Member
sahuarita, az
Thanks Meter: 1
 
82 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
But i have audio when i have my headphones plugged in...
1st May 2014, 02:57 AM   |  #3  
mattwheat's Avatar
Senior Member
Flag BIRMINGHAM
Thanks Meter: 305
 
564 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
I use the "more volume steps" in gravitybox with no issue.
Maybe uninstall gravity box from app drawer then go into xposed and unchecked it if its still there (doubt it will be) then install /update option in xposed then use xposed to reboot.
If that doesn't work then flash xposeduninstaller.zip that should take all xposed off and reset any build.props and files to the way they were prior to installation.
Sent from my LG-D959 using Xparent Skyblue Tapatalk 2
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1398909188529.jpg
Views:	33
Size:	112.4 KB
ID:	2718583  
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes