FORUMS

EVLeaks Shows Off Possible BlackBerry Android Phone

It wasn’t too long ago that we received reports of BlackBerry planning to use … more

Mysterious GG1 Google Device Stops by FCC. Glass v2?

As the year progresses, we draw further away from Google’s annual I/O … more

Material and Material Dark Hit Samsung’s Theme Store

The latest version of Touchwiz, launched alongside the Galaxy S6 and S6 Edge, … more

Swappa’s New App Helps You Value Your Device

There comes a sad time in everyone’s life where you must part ways with your … more

[Q] HELP AutoShutdown and Stuck On "Samsung GT-N700 Galaxy Note" Screen :(

3 posts
Thanks Meter: 0
 
By mikedarari, Junior Member on 30th April 2014, 10:46 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello All

Last time I open my Path App and Suddenly my phone shutdown itself

Then when it was reboot, it stuck in ""Samsung GT-N700 Galaxy Note" Screen, the one that come out before the samsung loop logo

I can still open the Recovery and Download Mode

What i already do (at the end it still stuck )

1. I do Factory Wipe and then reboot, but still it stuck in the same screen

2. I use odin to re flash my stock rom with the same stock room, still stuck

My GNote was not rooted yet, all of it was stock

Please anyone help me
 
 
30th April 2014, 10:58 AM |#2  
ThaiDai's Avatar
Senior Member
Flag Aachen/หนองบัวลำภู
Thanks Meter: 2,746
 
10
More
What Android version did you use? JB or ICS?
Do you get errors when flashing with Odin?
The Following User Says Thank You to ThaiDai For This Useful Post: [ View ]
30th April 2014, 11:09 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ThaiDai

What Android version did you use? JB or ICS?
Do you get errors when flashing with Odin?

I use JB

when i flashing with odin evertyhing fine, but.. when it says "RESET" my phone is reboot, but then it still stuck

Odin still says "RESET" then about 5-10 minutes it become "PASS"

but still my phone is stuck

am i need flash it with other rom?

anyway i get some problem, i can open my recovery but when i press my power button it cannot select any of recovery menu. But i still can navigate wiht Volume button
Last edited by mikedarari; 30th April 2014 at 11:16 AM.
30th April 2014, 05:34 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
u can open the recovey so u dont need to worry
firstly do a complete wipe of all user and system data
if u are on plilz recovery there is a option to do so in the wipe data factory reset option called "clean to install a new rom" do it
thenif u have a official jb 4.1.2 firmware flash it via odin if u want to go back to stock or there are many kk roms and customized 4.1.2 roms available here do a research and flash whatever u like
1st May 2014, 04:57 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by pratzzz

u can open the recovey so u dont need to worry
firstly do a complete wipe of all user and system data
if u are on plilz recovery there is a option to do so in the wipe data factory reset option called "clean to install a new rom" do it
thenif u have a official jb 4.1.2 firmware flash it via odin if u want to go back to stock or there are many kk roms and customized 4.1.2 roms available here do a research and flash whatever u like

I even cannot select any of sub menu in recovery
1st May 2014, 08:49 AM |#6  
XxPixX's Avatar
Senior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 533
 
More
Quote:
Originally Posted by mikedarari

I even cannot select any of sub menu in recovery

You currently have the stock recovery, not Philz.
Go into your current recovery and go to factory reset/data wipe (use the volume up and down keys), to select it use the power button. Once you have factory reseted your device, reboot.

If that doesn't fix it then do the following:
Download any recent Philz Kernel for JB from here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1901191
Copy that to your external sd card (go into recovery and connect your Note to your PC or if that doesn't work, do it through a different phone or an microsd card reader). Flash that file in the stock recovery, reboot to recovery again. Once you have philz, perform a full wipe (you should have that option in factory reset/data wipe otherwise wipe /system /preload /data). Once that is done, reflash with Odin and then again: go to the stock recovery and perform a factory reset and reboot, now it should be working.
The Following User Says Thank You to XxPixX For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes