Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Seriously need help!!! please!

OP donski81

1st May 2014, 01:36 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
24 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Hello can anyone please help me with my TS is not working is stuck on the omate logo. Things that I did. I've install ensec loki's patch and deleted it by doing the steps when you need to put back the TS on stock MODE. After that I've reinstall ensec loki's patch but this time it doesn't have the google play anymore reason I deleted the first patch was that I thought that I miss something with the installation. Now when I rebooted the watch it ask me if I'm sure because there is no OS on the TS and went through it and it did reboot but it just got stuck on the Trusmart Logo. What do I do now?Did I break my TS? thanks any input will help me thank you!
1st May 2014, 02:37 AM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
24 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
I manage to remove the battery but when I hit the recovery mode it just turn off, any idea guys what can I do to restore the deleted is on my truesmart?
1st May 2014, 10:41 AM   |  #3  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 28
 
407 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Quote:
Originally Posted by donski81

I manage to remove the battery but when I hit the recovery mode it just turn off, any idea guys what can I do to restore the deleted is on my truesmart?

You should try and download the ALL TOOLS. Use the MTK DroidTools try and get a connection. Then you'll need to flash one of the stock ROMs for your device to reset it. I'd advise not to mess around with these things especially uninstalling and reinstalling unless you're certain on what you're doing! Good luck!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes