Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,934 Members 37,562 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

CRT lock animation not working (xposed)

Tip us?
 
Jisifus
Old
(Last edited by Jisifus; 17th April 2014 at 06:45 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 11
Join Date: Apr 2014
Default CRT lock animation not working (xposed)

I already made a post on the module's threads, I'm just checking here if somebody else encountered the issue before.

So neither gravitybox nor xblast are able to set the lock animation properly.

Edit: Looks like some functions are not working on TouchWiz.....
 
┐Will-it-Blend?
Old
#2  
┐Will-it-Blend?'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 173
Posts: 259
Join Date: May 2013
Location: Atlanta, GA
I believe your ROM has to be deodexed or something like that for those particular mods to work. Someone correct me if I'm wrong.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk
 
Jisifus
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 11
Join Date: Apr 2014
So is there any way to simply get it deodexed without doing a factory reset? I don't think giving up my nice setup will be worth it...
 
┐Will-it-Blend?
Old
#4  
┐Will-it-Blend?'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 173
Posts: 259
Join Date: May 2013
Location: Atlanta, GA
Simplest way is to just flash a deodexed stock ROM. Which you can do pretty much without losing any data.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk
 
Jisifus
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 11
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by ┐Will-it-Blend? View Post
Simplest way is to just flash a deodexed stock ROM. Which you can do pretty much without losing any data.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk
Just flashed CleanRom. Not working.
 
jeffrey268
Old
#6  
jeffrey268's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 102
Posts: 135
Join Date: Oct 2007
Location: W.b.D.
Info 2 Info

Quote:
Originally Posted by Jisifus View Post
I already made a post on the module's threads, I'm just checking here if somebody else encountered the issue before.

So neither gravitybox nor xblast are able to set the lock animation properly.

Edit: Looks like some functions are not working on TouchWiz.....
Just to make shure;
if you put animation scale down to 0 under developer options you won't see the animation at all !!
Phone:
Device: Samsung galaxy S4 (GT-I9505)
OS: Android KitKat 4.4.2
ROM: GOLDFiNGER Latest By iB4STiD

Tablet 1:
Device: Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)
OS: Android KitKat 4.4.2
ROM: Hyperdrive KK Latest By sbreen94

Tablet 2:
Device: PackardBell Liberty Tab (G100W)
OS: Android KitKat 4.4.4
ROM: OmniROM 4.4.4 A500/A501 (latest version)

↓↓↓↓↓ If my post helped you just hit that THANKS button down there. ↓↓↓↓↓
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Schedule is up for xda:devcon ’14

With xda:devcon ’14 just around the corner, and the venue close to selling out, there is a lot … more

aLogcat Returns Thanks to XDA Love

The developers of Android, that is Google, gave users several great debugging tools that can be used in … more

And the Winners in the XDA Pebble Development Challenge Are…

Almost two months ago, we set out with Pebble to findthree amazing … more

MediaTek Releases Full Kernel Source for First Android One Devices

Those who might have thought that MediaTek wouldnever release working … more