Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

tmobile rom

OP ltindi32

26th April 2014, 03:38 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
67 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
I have a sgs4 sph-L720 unlocked nae stock rom 4.4.2 and using it with tmobile. I've heard from people who have flashed this rom tmobile phone and that works great. I can flash a rom in my tmobile sph-L720? if so I can explain the procedure
26th April 2014, 04:05 PM   |  #2  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 2,751
 
8,477 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
You just said you know you can flash a T-Mobile ROM on Sprint. And that you know how the procedure goes.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
26th April 2014, 04:56 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
67 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by daniel4653

You just said you know you can flash a T-Mobile ROM on Sprint. And that you know how the procedure goes.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk


not. I have not done. I've only heard and that someone can confirm me if you can
26th April 2014, 08:16 PM   |  #4  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 2,751
 
8,477 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Well you can. I've done it.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk

---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------

Since you are not on sprint right now idk how you would get data to work. When on sprint and flash a T-Mobile ROM, to get data to work, you must backup and restore APNs.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
1st May 2014, 04:35 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
67 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
tmobile rom that I flash my sph-L720 nae running 4.4.2?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes