Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Z1][4.4][02/08][OTA] SlimKat 2.6.RC2.0 UNOFFICIAL

OP DAddYE

10th February 2014, 12:01 PM   |  #631  
Androguide.fr's Avatar
Recognized Contributor
Flag Lyon, France
Thanks Meter: 7,022
 
2,053 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
@DAddYE is there somewhere online where I can find your patch for the camera button unlock/lockscreen sneak-peek please ?

Thanks for all the work.
The Following 2 Users Say Thank You to Androguide.fr For This Useful Post: [ View ]
10th February 2014, 02:38 PM   |  #632  
BunkerBert's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
167 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Ive a bug with date and time. Some apps report, that my time is wrong. But in settings its correct. Any ideas? Sry 4 my poor english

Gesendet von meinem Xperia Z1 mit Tapatalk 2
10th February 2014, 08:58 PM   |  #633  
OP Senior Member
Thanks Meter: 341
 
535 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by Androguide.fr

@DAddYE is there somewhere online where I can find your patch for the camera button unlock/lockscreen sneak-peek please ?

Thanks for all the work.

Here we are: https://gerrit.slimroms.net/#/c/2411/
The Following 2 Users Say Thank You to DAddYE For This Useful Post: [ View ]
10th February 2014, 08:59 PM   |  #634  
Androguide.fr's Avatar
Recognized Contributor
Flag Lyon, France
Thanks Meter: 7,022
 
2,053 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by DAddYE

Here we are: https://gerrit.slimroms.net/#/c/2411/

Awesome, thanks a lot
1st May 2014, 06:41 PM   |  #635  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
229 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
HI Everyone.
I have an issue.

Switched from AT&t to T-Mobile yesterday (C6906) and from that point I lost all network location services although my LTE works great.
I wiped and re flashed but nothing helped.

Any ideas? (I am on latest weekly)
1st May 2014, 08:18 PM   |  #636  
Senior Member
Flag Jaipur
Thanks Meter: 123
 
401 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by borisb

HI Everyone.
I have an issue.

Switched from AT&t to T-Mobile yesterday (C6906) and from that point I lost all network location services although my LTE works great.
I wiped and re flashed but nothing helped.

Any ideas? (I am on latest weekly)

stick to this thread for slimkat
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2641622
1st May 2014, 08:23 PM   |  #637  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
229 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Quote:
Originally Posted by guddu2011

stick to this thread for slimkat
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2641622

Sorry.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes