Enable the Hidden Notification LED on the Google Nexus 6!

LED notification lights have existed on Android devices since the very beginnings … more

MX Player Ready to Rock on Lollipop

A good video player should be reliable and free. One of the XDA Community Apps, MX Player, meets both of … more

How to Disable Data Encryption on Nexus 6

In late September, Google decided to step on NSA’s toes and turn on encryption by default in … more

DJI Phantom 2 Vision+ Review – XDA TV

The holidays will be here in no time, so why not start thinking about gifts now? Youll be ahead … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[help] port speed net meter for kitkat

OP ramon20

30th April 2014, 05:16 AM   |  #1  
ramon20's Avatar
OP Senior Member
Flag Teresina-PI
Thanks Meter: 75
 
116 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Hi, i'm trying to port a speed net meter to work in my stock SystemUI for moto X, because the source is not compatible with the android 4.4.2. I don't know smaler and i want your help.

This is the source of the speed net meter:

SystemUI>res>layout/status_bar.xml
Code:
<com.android.systemui.statusbar.policy.Traffic android:textAppearance="@style/TextAppearance.StatusBar.Traffic" android:gravity="left|center" android:id="@id/traffic" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="fill_parent" android:singleLine="true" />
SystemUI>res>values/ids.xml
Code:
<item type="id" name="traffic">false</item>
SystemUI>res/values/styles.xml
Code:
    <style name="TextAppearance.StatusBar.Traffic" parent="@style/TextAppearance.StatusBar.Clock">
        <item name="android:textSize">14.0dip</item>
        <item name="android:textStyle">normal</item>
        <item name="android:textColor">#ffffffff</item>
        <item name="android:textAllCaps">false</item>
    </style>
PS: i'm using apktool v2.0.0b9.

In the "ATTACHED FILES" have:
- the original smalis of the speed meter
- the smalis that i have make a part of the port
- the framework-res of my rom
- the SystemUI of my rom
Attached Files
File Type: rar original smalis.rar - [Click for QR Code] (5.3 KB, 16 views)
File Type: rar part of the port.rar - [Click for QR Code] (5.4 KB, 10 views)
File Type: apk framework-res.apk - [Click for QR Code] (7.08 MB, 6 views)
File Type: apk SystemUI.apk - [Click for QR Code] (1.38 MB, 9 views)
30th April 2014, 05:33 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 586
 
3,082 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Unless you're dead set on learning smali coding, you can just install the Xposed Framework and this module: http://repo.xposed.info/module/tw.fa...speedindicator
30th April 2014, 05:43 AM   |  #3  
ramon20's Avatar
OP Senior Member
Flag Teresina-PI
Thanks Meter: 75
 
116 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by es0tericcha0s

Unless you're dead set on learning smali coding, you can just install the Xposed Framework and this module:

thanks, but i don't want use xposed!
30th April 2014, 03:37 PM   |  #4  
ramon20's Avatar
OP Senior Member
Flag Teresina-PI
Thanks Meter: 75
 
116 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Help :c
1st May 2014, 04:29 PM   |  #5  
ramon20's Avatar
OP Senior Member
Flag Teresina-PI
Thanks Meter: 75
 
116 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
moderators, close the thread! resolved!
1st May 2014, 05:41 PM   |  #6  
kermage's Avatar
Senior Member
Flag Iligan City
Thanks Meter: 162
 
310 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ramon20

moderators, close the thread! resolved!

mind mentioning first what was wrong? could be helpful for others having the same problem..
1st May 2014, 07:35 PM   |  #7  
ramon20's Avatar
OP Senior Member
Flag Teresina-PI
Thanks Meter: 75
 
116 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by kermage

mind mentioning first what was wrong? could be helpful for others having the same problem..

was missing modify some parts of the code, and I do not know, I found the same smalis elsewhere, and they were already ported
1st May 2014, 08:43 PM   |  #8  
kermage's Avatar
Senior Member
Flag Iligan City
Thanks Meter: 162
 
310 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ramon20

was missing modify some parts of the code, and I do not know, I found the same smalis elsewhere, and they were already ported


Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes