Android One Expanding to Bangladesh, Nepal, and Sri Lanka

At Google I/O 2013, Google proudly announced that the Android operating system was … more

Android 5.0.2 Fixes 2012 Nexus 7! Sony’s Making a Google Glass Competitor? – XDA TV

Android 5.0.2 Lollipop is available for the … more

Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Tmobile S3 Wifi not turning on

OP Envycycles

23rd April 2014, 05:35 PM   |  #11  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
36 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by Perseus71

Yes that's what I meant.

Please Re-Flash the Current firmware uvuenc2 via Odin. If you get stuck at boot after the flash, boot to stock recovery then wipe Cache.

So I flashed uvuenc2 again and wiped the Cache again. No help, still no wifi.

This is really getting to be a pain in the ass as my 4g service sucks at the house and rely on wifi.


Also I read last night not to flash 4.1.1 if you already have 4.3 uvuenc2 as it will brick the phone. Is there a way around that?
23rd April 2014, 05:56 PM   |  #12  
Perseus's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Atlantis
Thanks Meter: 4,727
 
7,738 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
I suspect hardware issues. Particularly when 4G does work.

There are ways to check for Hardware issues, but wouldn't want to recommend that if Warranty option is open.

Please raise a Warranty Request Or call T-Mo.
23rd April 2014, 06:32 PM   |  #13  
Senior Member
Thanks Meter: 49
 
368 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Have you tried doing Odin to 4.3 stock?

Sent from my SGH-T999 using XDA Premium 4 mobile app
23rd April 2014, 07:20 PM   |  #14  
DocHoliday77's Avatar
Recognized Contributor
Flag HuntsVegas!!!
Thanks Meter: 6,497
 
9,195 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Envycycles

So I flashed uvuenc2 again and wiped the Cache again. No help, still no wifi.

This is really getting to be a pain in the ass as my 4g service sucks at the house and rely on wifi.


Also I read last night not to flash 4.1.1 if you already have 4.3 uvuenc2 as it will brick the phone. Is there a way around that?

Try another factory reset since youve reflashed the firmware. Data is still left over from before.
You can also try to see if you see anything going on with logcat. Theres apps that can help with this. Lots of logcat info on xda and elsewhere if you need it.
You cannot flash older firmware, but you can flash older roms. Try flashing a 4.1.2 MD5 based rom. This will trip the warranty bit if that matters.

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk
2nd May 2014, 02:49 AM   |  #15  
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
23 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
When that happens to me with stock rom I reinstall the firmware with odin and it always fix it.

---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Envycycles

So I flashed uvuenc2 again and wiped the Cache again. No help, still no wifi.

This is really getting to be a pain in the ass as my 4g service sucks at the house and rely on wifi.


Also I read last night not to flash 4.1.1 if you already have 4.3 uvuenc2 as it will brick the phone. Is there a way around that?

Put your device in download mode and use odin to reinstall your firmware. That shoud fix your issue

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------

Put your device in download mode and use odin to reinstall your firmware. That shoud fix your issue
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes