Post Reply

Problem in Sim 2 tile gravity box in dual Sim version

18th April 2014, 12:05 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 5
 
97 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Hi.
The tiles that gravity box adds to navigation bar were too much for me. So I untick some of them and then I found out that the Sim 2 is showing after all others. I tried to re order it but I didn't find any working way for it.

Anyone any idea?
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1397819109021.jpg
Views:	55
Size:	39.7 KB
ID:	2693955

Sent from my XT1033 using Tapatalk
1st May 2014, 07:50 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
same device,same issue
Im using moto g dual sim version too and have the same problem.
The tiles has works perfectly though but neither does it display correctly nor is it removable.

Any known fixes?
2nd May 2014, 01:54 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 5
 
97 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by Ayrus

Im using moto g dual sim version too and have the same problem.
The tiles has works perfectly though but neither does it display correctly nor is it removable.

Any known fixes?

I couldn't find any. So I gave up that feature.

I wish gravity box would fix dual Sim compatibility issue soon.

Sent from my XT1033 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Moto G Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank