Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

How Do I Re-enable a Disabled a Zooper Widget?

OP omaral

1st May 2014, 08:48 PM   |  #1  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 2
 
100 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
How do I get a zooper widget thats been conpletely disabled to open up again for editing? Keep in mind that I dont have a backup of it in Autosave.
Last edited by omaral; 1st May 2014 at 09:07 PM.
2nd May 2014, 12:05 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 15
 
20 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Launch the Zooper Widget App, then tap on the first voice, and then choice the widget that you want.

Inviato dal mio GT-N7000 con Tapatalk 2
2nd May 2014, 04:17 AM   |  #3  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 2
 
100 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by expinox

Launch the Zooper Widget App, then tap on the first voice, and then choice the widget that you want.

Inviato dal mio GT-N7000 con Tapatalk 2

Amazing! Thanks a lot man.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes