Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,733,661 Members 45,017 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

How Do I Re-enable a Disabled a Zooper Widget?

Tip us?
 
omaral
Old
(Last edited by omaral; 1st May 2014 at 08:07 PM.)
#1  
Account currently disabled - OP
Thanks Meter 2
Posts: 100
Join Date: Feb 2014
Default How Do I Re-enable a Disabled a Zooper Widget?

How do I get a zooper widget thats been conpletely disabled to open up again for editing? Keep in mind that I dont have a backup of it in Autosave.
 
expinox
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 14
Posts: 18
Join Date: Nov 2011
Launch the Zooper Widget App, then tap on the first voice, and then choice the widget that you want.

Inviato dal mio GT-N7000 con Tapatalk 2
 
omaral
Old
#3  
Account currently disabled - OP
Thanks Meter 2
Posts: 100
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by expinox View Post
Launch the Zooper Widget App, then tap on the first voice, and then choice the widget that you want.

Inviato dal mio GT-N7000 con Tapatalk 2
Amazing! Thanks a lot man.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes