Post Reply

KOT49H GPE ROM Data Issues

OP jpsil

1st May 2014, 05:38 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
I would post this under the development thread, but I do not have sufficient privileges to post there. I am having an issue with the mobile data on GPE build KOT49H.03.29.2014 | Kernel 3.4.84--KT-SGS4-KK4.4-TWGE-VZW-03.27.2014----g9c83fa1 | Baseband MDK

After using the phone for a bit, it loses LTE, and eventually 3g. When I toggle mobile data or airplane mode, the LTE comes back and the process repeats. Does anyone have any possible solutions?

--Jpsil
1st May 2014, 07:07 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 81
 
150 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by jpsil

I would post this under the development thread, but I do not have sufficient privileges to post there. I am having an issue with the mobile data on GPE build KOT49H.03.29.2014 | Kernel 3.4.84--KT-SGS4-KK4.4-TWGE-VZW-03.27.2014----g9c83fa1 | Baseband MDK

After using the phone for a bit, it loses LTE, and eventually 3g. When I toggle mobile data or airplane mode, the LTE comes back and the process repeats. Does anyone have any possible solutions?

--Jpsil

You're meant to flash a current modem with the rom (MK2 or NC5): http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2487298

I'm using that rom as well and have the same kind of issue, but it happens rarely enough for me that it's not an issue. Using NC5 modem.
2nd May 2014, 05:22 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
I must be an idiot, thanks!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Samsung Galaxy S 4 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank