Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,524 Members 42,030 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Random "Camera Failed" error

Tip us?
 
fsupartyboy850
Old
#1  
fsupartyboy850's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 44
Join Date: Apr 2014
Location: Crestview

 
DONATE TO ME
Default Random "Camera Failed" error

I've been getting random camera failed error messages. But it seems like when l restart my phone the camera will work. From everything I read when the error happens it renders the camera useless. Any ideas?

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk
 
pakxelaos
Old
#2  
pakxelaos's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 47
Posts: 263
Join Date: Apr 2011
Location: Elgin, IL
I thought, that only happen to Verizon version . You can exchange from ATT store, I guess
 
sk8trix
Old
#3  
sk8trix's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 95
Posts: 1,162
Join Date: May 2011
Location: Hudson county N.J
Quote:
Originally Posted by fsupartyboy850 View Post
I've been getting random camera failed error messages. But it seems like when l restart my phone the camera will work. From everything I read when the error happens it renders the camera useless. Any ideas?

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk
Its a Samsung issue its been verified you must get it replaced by Verizon or samsung

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using XDA Premium HD app
AT&T and Sprint Galaxy S III Quantum ROM & Kernel
AT&T Galaxy S 4 Liquid Smooth ROM 4.4.4
Nexus 7 LTE (2013) Carbon ROM 4.4.2
AT&T Galaxy S 5 Stock 4.4.2
Galaxy Gear Null ROM
Sprint Galaxy Tab 4 SM-T237P
Follow me on youtube: https://www.youtube.com/channel/UCm7...sQKpy3kNfmYIxA
 
LoSt180
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 36
Posts: 119
Join Date: Dec 2011
Uh oh, maybe that problem isn't isolated to Verizon versions after all. Per the announcement, it's a hardware problem, take it in for warranty exchange. Luckily we don't have root yet so they can't blame that (zing).
 
Kael ruch
Old
#5  
Kael ruch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 190
Join Date: Feb 2014
Location: Dhaka
This is a common problem of S5.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes