Streamline Android Theme Customization with Graphic Porter

I dont have a custom theme on my Android phone, and the reason for this is because … more

Boost the Brightness of Your Sony Xperia Z1’s LED

I think the last time anyone has ever used a physical torch to find their earphones, … more

XDA Xposed Tuesday: Modify the Look of Your Volume Control – XDA TV

How many screenshots have you seen with a volume status bar in the … more

Prepare Your Nokia X2 for Battle with Nokia X2 Tools

Unveiled in June this year, the Nokia X2 is the Finnish companys second crack at an … more
Post Reply

[Q] Connect S5 with Smart Tv LG

30th April 2014, 04:07 PM   |  #11  
Account currently disabled
Thanks Meter: 25
 
166 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by Airboner

so i cant connect the phone with my tv without any cables and see the same screen on tv as i see on my phone?

Is that Miracast supported? You can connect it or do the screen mirroring if it is Miracast supported.
30th April 2014, 04:20 PM   |  #12  
Airboner's Avatar
OP Senior Member
Flag Lucifer's City
Thanks Meter: 22
 
249 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by hemander

Is that Miracast supported? You can connect it or do the screen mirroring if it is Miracast supported.

i dont know thats why i am asking all of you
where can i see it?
30th April 2014, 04:23 PM   |  #13  
koolboyztn's Avatar
Senior Member
Flag sOmE WhErE
Thanks Meter: 90
 
382 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
look it up see yr TV spec. supported or not.
30th April 2014, 05:19 PM   |  #14  
Airboner's Avatar
OP Senior Member
Flag Lucifer's City
Thanks Meter: 22
 
249 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Unfortunately i contacted with lg service and they told me that miricast doesnt supp by my tv..
30th April 2014, 09:03 PM   |  #15  
Member
Flag cakovec
Thanks Meter: 7
 
62 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
then youre out of luck my friend
1st May 2014, 03:13 AM   |  #16  
koolboyztn's Avatar
Senior Member
Flag sOmE WhErE
Thanks Meter: 90
 
382 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
like i said before, u can go buy a Samsung AllShare Cast Hub to make it work.
2nd May 2014, 04:14 AM   |  #17  
Account currently disabled
Thanks Meter: 25
 
166 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by Airboner

i dont know thats why i am asking all of you
where can i see it?

Where's the manual? Where's the specs located and can see so you would know.
2nd May 2014, 09:09 AM   |  #18  
Airboner's Avatar
OP Senior Member
Flag Lucifer's City
Thanks Meter: 22
 
249 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by koolboyztn

like i said before, u can go buy a Samsung AllShare Cast Hub to make it work.

its not emergency to buy it so i dont worry :P


Quote:
Originally Posted by hemander

Where's the manual? Where's the specs located and can see so you would know.

i dont need now the manual,i asked lg :P
tnx btw for your help all of you

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank