Post Reply

A few questions/problems

OP otownmarine

29th April 2014, 11:12 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
I posted this in the Hyperdrive thread but thought maybe it should go here since my questions aren't all specific to the ROM..

I did some basic searching this weekend and was unable to find a definitive answer to these questions, and the few answers I DID find did not seem to work in my case, so I apologize if this is repetitive.*

-Wireless does not work for me- based on what I read, this is a kernel issue, and in order for this issue to be resolved, I have to use a different one. That being said, the one I tried installed successfully but the wireless still did not work. Does anyone have a suggested kernel that WOULD work and allow me to utilize my wireless? I'm on an AT*T Go plan so I'm burning through my 4g cap faster than I'd like because I cant get the wireless to take.*

-When I try to set a wallpaper, the home wallpaper works fine, but when I select 'lock screen' wallpaper or the combo of both, it freezes and then TouchWiz crashes.*

-And the most FRUSTRATING issue- and this is not ROM specific, I realize... but this phone when I purchased it(used) was used on Verizon. I was able to unlock/etc and get it to work with the AT&T Go network after manually entering the APN settings..however- any time an inbound call comes in, it puts a '+' in front of the number. The end result is none of my contacts names show because my contacts obviously do not have a '+' prefacing their number. I tried using an app called Prefixer and set up a rule for it but that did nothing, and I verified country etc is set correctly..does anyone have any clue why this is happening? Very frustrating.*
2nd May 2014, 04:56 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Bump...anyone? Am I in the wrong place maybe?

Quote:
Originally Posted by otownmarine

I posted this in the Hyperdrive thread but thought maybe it should go here since my questions aren't all specific to the ROM..

I did some basic searching this weekend and was unable to find a definitive answer to these questions, and the few answers I DID find did not seem to work in my case, so I apologize if this is repetitive.*

-Wireless does not work for me- based on what I read, this is a kernel issue, and in order for this issue to be resolved, I have to use a different one. That being said, the one I tried installed successfully but the wireless still did not work. Does anyone have a suggested kernel that WOULD work and allow me to utilize my wireless? I'm on an AT*T Go plan so I'm burning through my 4g cap faster than I'd like because I cant get the wireless to take.*

-When I try to set a wallpaper, the home wallpaper works fine, but when I select 'lock screen' wallpaper or the combo of both, it freezes and then TouchWiz crashes.*

-And the most FRUSTRATING issue- and this is not ROM specific, I realize... but this phone when I purchased it(used) was used on Verizon. I was able to unlock/etc and get it to work with the AT&T Go network after manually entering the APN settings..however- any time an inbound call comes in, it puts a '+' in front of the number. The end result is none of my contacts names show because my contacts obviously do not have a '+' prefacing their number. I tried using an app called Prefixer and set up a rule for it but that did nothing, and I verified country etc is set correctly..does anyone have any clue why this is happening? Very frustrating.*

2nd May 2014, 05:12 PM   |  #3  
Member
Flag Webster, NY
Thanks Meter: 28
 
81 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by otownmarine

-And the most FRUSTRATING issue- and this is not ROM specific, I realize... but this phone when I purchased it(used) was used on Verizon. I was able to unlock/etc and get it to work with the AT&T Go network after manually entering the APN settings..however- any time an inbound call comes in, it puts a '+' in front of the number. The end result is none of my contacts names show because my contacts obviously do not have a '+' prefacing their number. I tried using an app called Prefixer and set up a rule for it but that did nothing, and I verified country etc is set correctly..does anyone have any clue why this is happening? Very frustrating.*

This is about the only thing I do have an answer for... there is an app called Contacts Optimizer that will allow you to do a mass edit and add the leading + if you're interested in doing that... might help with this issue... https://play.google.com/store/apps/d...lson.optimizer
2nd May 2014, 06:43 PM   |  #4  
joshm.1219's Avatar
Senior Member
Flag Philadelphia
Thanks Meter: 1,438
 
3,330 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
I answered your first two questions in the hyperdrive thread

Sent from my SCH-I545 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Samsung Galaxy S 4 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank