FORUMS

Top Forum Discussions

[ROM][AOSP][4.4.2]IllusionRom[weeklies][jflte]

1,445 posts
Thanks Meter: 3,556
 
By driodmaster92, Senior Member on 19th April 2014, 05:53 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
20th April 2014, 12:18 AM |#11  
PapaMag's Avatar
Senior Member
Flag Sandy, Utah
Thanks Meter: 1,713
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by driodmaster92

If any issues with Google KB update it from playstore .Disable the Google KB first Then update it or delete from the gapps first then flash it

The problem I'm having is I can't get gapps to flash without fc's and crashes, setup, settings, google play, are all fc'ing. I even flashed the rom first then went back in and flashed gapps it's a no go
 
 
20th April 2014, 08:24 AM |#12  
driodmaster92's Avatar
OP Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 3,556
 
More
Flash another gapps
20th April 2014, 08:30 AM |#13  
Gordietm's Avatar
Senior Member
Flag Toronto, Dubai, Beijing
Thanks Meter: 127
 
More
Quote:
Originally Posted by driodmaster92

Flash another gapps

I've tried PA and Slim gapps. Micro and mini, same results. Don't think it's the gapps.

Sent from my jflte using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Gordietm For This Useful Post: [ View ]
20th April 2014, 06:39 PM |#14  
AkFatherof4nCounting's Avatar
Senior Member
Flag Fairbanks
Thanks Meter: 53
 
More
Quote:
Originally Posted by Gordietm

I've tried PA and Slim gapps. Micro and mini, same results. Don't think it's the gapps.

Sent from my jflte using Tapatalk

The same happens to me.
2nd May 2014, 09:54 PM |#15  
Airtioteclint's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 176
 
More
I just flashed 5-02 build with same results. What a shame.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes