Post Reply

(Q) rooted sgs 3 tmobile data not working

OP MikeJennni

2nd May 2014, 04:52 PM   |  #1  
MikeJennni's Avatar
OP Senior Member
Flag Vancouver , WA
Thanks Meter: 72
 
462 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
I gave my sgs3 with to a relative working perfectly I was running wicked 10.1 rooted. I reinstalled the Rom and wiped everything so I would be like new rooted wicked 10.1 he upgraded his SIM card with tmobile and now data does not work. How can I get this working for him? What reason why data not work? I'm confident they gave him the right SIM card.

Sent from my LG-D801 using XDA Premium 4 mobile app
2nd May 2014, 05:36 PM   |  #2  
DocHoliday77's Avatar
Recognized Contributor
Flag HuntsVegas!!!
Thanks Meter: 6,395
 
9,095 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
No idea tbh. First I've heard of a new SIM doing something like that. Maybe they gave him an old one by accident?
Best bet imo is to flash the firmware with Odin and factory reset again. Test while full stock. If its still giving problems then its prob a faulty sim.

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to DocHoliday77 For This Useful Post: [ View ]
2nd May 2014, 09:54 PM   |  #3  
MikeJennni's Avatar
OP Senior Member
Flag Vancouver , WA
Thanks Meter: 72
 
462 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
They gave him a new SIM he didn't have a smart phone prior. He took the phone in to tmobile and they gave him a smart phone SIM.

Sent from my LG-D801 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in T-Mobile Galaxy S III Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank