Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Boot loop on certain KitKat Roms

OP superdusto

1st May 2014, 08:08 PM   |  #1  
superdusto's Avatar
OP Member
Flag Minneapolis
Thanks Meter: 4
 
84 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
A couple of months back I was using Carbon 4.4 on my phone. I realized that I grabbed the wrong model number and install an galaxy s3.
Everything was working fine for a while before I knew that I messed up. Then one day app started messing up and that when I saw that it was wrong. I tried flashing the Note 2 version of the ROM and got stuck in a boot loop. Which resulted in a battery pull and booting back into recovery. Only SlimKat has worked for me now. Carbon, Liquid Smooth, Pac Man don't work. They all get stuck in booting image and spin forever.

Is there anything I can do to get these roms working again?
2nd May 2014, 03:22 PM   |  #2  
superdusto's Avatar
OP Member
Flag Minneapolis
Thanks Meter: 4
 
84 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by superdusto

A couple of months back I was using Carbon 4.4 on my phone. I realized that I grabbed the wrong model number and install an galaxy s3.
Everything was working fine for a while before I knew that I messed up. Then one day app started messing up and that when I saw that it was wrong. I tried flashing the Note 2 version of the ROM and got stuck in a boot loop. Which resulted in a battery pull and booting back into recovery. Only SlimKat has worked for me now. Carbon, Liquid Smooth, Pac Man don't work. They all get stuck in booting image and spin forever.

Is there anything I can do to get these roms working again?

Would flashing it to stock via odin fix any errors I might have created?
2nd May 2014, 09:23 PM   |  #3  
JeramyEggs's Avatar
Senior Member
Flag Charleston Il
Thanks Meter: 415
 
1,090 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Yeah, typically if you Odin back to stock, and reroot. Choose the correct package though, don't want 4.3 Odin, or you end up locked tight.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
2nd May 2014, 11:05 PM   |  #4  
superdusto's Avatar
OP Member
Flag Minneapolis
Thanks Meter: 4
 
84 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by JeramyEggs

Yeah, typically if you Odin back to stock, and reroot. Choose the correct package though, don't want 4.3 Odin, or you end up locked tight.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk

Do you have a recommended one?
Last edited by superdusto; 2nd May 2014 at 11:16 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes