Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,783,010 Members 44,431 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Blinkfeed keeps on working in backround no matter what...

Tip us?
 
ransz
Old
(Last edited by ransz; 1st May 2014 at 09:51 PM.)
#1  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 45
Join Date: Mar 2014
Default Blinkfeed keeps on working in backround no matter what...

I flashed the clean install rom which was offered by Scot in the android developer section. Not sure if it has anything to do with it or not... but even when i send blinkfeed to the trash can when i pinch the screen and drag it there, I notice in battery usage that it still keeps on draining my battery. not to mention it is doing the biggest drain...

anyone else bumped into this ?
( P.S : I dont think the flashed clean rom has anything to do with it. its a rom to just remove all the verizon blotwear etc... )


Edit :
does it effect battery life if my unlocked htc on m8 is on global settings for call network ?
 
mopperx2
Old
#2  
Member
Thanks Meter 15
Posts: 90
Join Date: Oct 2007
Location: Phoenix, AZ
What launcher are you using? The default launcher is blinkfeed.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
im on twitter @mopperx2
 
ransz
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 45
Join Date: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by mopperx2 View Post
What launcher are you using? The default launcher is blinkfeed.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
yes , using the default launcher... well that explains it hehe.

thanks for the info
 
xs11e
Old
#4  
xs11e's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 101
Posts: 627
Join Date: Oct 2010
Location: Phoenix
Quote:
Originally Posted by ransz View Post
yes , using the default launcher... well that explains it hehe.
You might take a look at Nova launcher (I use it) or Apex launcher or ?, there are several other launchers for free in the app store.

---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------

Quote:
Originally Posted by ransz View Post
yes , using the default launcher... well that explains it hehe.
You might take a look at Nova launcher (I use it) or Apex launcher or ?, there are several other launchers for free in the app store.
 
Napoleones
Old
#5  
Napoleones's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 139
Join Date: May 2014
So, what launcher to use?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes