Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Help] Themes not applying porpely (with fix applied)

OP Kir3

2nd May 2014, 05:56 PM   |  #21  
Shazam_strikes's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 85
 
173 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by Kir3

You also need xposed framework and serajr xposed module to work.

Bro you quoted the wrong guy because I was telling Kaml.Sarao Not asking and I didn't have to install xposed installer or framework or module to use the Xperia themes, just the runtimeskin.zip and clearing overlay contents did the job for me..

Sent from my C2004 using Tapatalk
2nd May 2014, 07:52 PM   |  #22  
Kir3's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 141
 
746 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by Shazam_strikes

Bro you quoted the wrong guy because I was telling Kaml.Sarao Not asking and I didn't have to install xposed installer or framework or module to use the Xperia themes, just the runtimeskin.zip and clearing overlay contents did the job for me..

Sent from my C2004 using Tapatalk

Yea but, if you want nav buttons to be themed you also need the xposed framework besides runtimeskin.
He has TriFlat theme but the nav buttons are stock ones.
3rd May 2014, 04:21 AM   |  #23  
Shazam_strikes's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 85
 
173 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by Kir3

Yea but, if you want nav buttons to be themed you also need the xposed framework besides runtimeskin.
He has TriFlat theme but the nav buttons are stock ones.

Bro are you even reading my posts, I am saying that themes are working fine on my phone and that means the nav bar too and I didn't have to install the xposed installer or framework for that and that's what I am telling the other guy.

Sent from my C2004 using Tapatalk
3rd May 2014, 02:48 PM   |  #24  
Kir3's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 141
 
746 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by Shazam_strikes

Bro are you even reading my posts, I am saying that themes are working fine on my phone and that means the nav bar too and I didn't have to install the xposed installer or framework for that and that's what I am telling the other guy.

Sent from my C2004 using Tapatalk

Ok then, but as I said in the 1st post it was not working for me.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes