Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Bravia Engine 2

OP rajit

4th March 2014, 02:57 PM   |  #1  
rajit's Avatar
OP Senior Member
Flag kolkata
Thanks Meter: 656
 
504 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Donate to Me
More
http://www.androidpub.in/threads/bra...-2.12/#post-27
Last edited by rajit; 6th June 2014 at 02:44 PM.
The Following 13 Users Say Thank You to rajit For This Useful Post: [ View ]
4th March 2014, 03:07 PM   |  #2  
rajit's Avatar
OP Senior Member
Flag kolkata
Thanks Meter: 656
 
504 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Donate to Me
More
1+ :P
The Following 2 Users Say Thank You to rajit For This Useful Post: [ View ]
4th March 2014, 04:50 PM   |  #3  
Junior Member
Flag CHENNAI
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
5th March 2014, 07:37 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
23 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Question
Will this work on unrooted Q700 stock rom? A colleague wants to know if renaming to update. Zip will work... Doesn't want to root his new phone yet...
7th March 2014, 06:17 AM   |  #5  
abhinav2hd's Avatar
Senior Member
Flag ✰✰✰✰✰✰✰
Thanks Meter: 843
 
365 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by anshude1

Will this work on unrooted Q700 stock rom? A colleague wants to know if renaming to update. Zip will work... Doesn't want to root his new phone yet...

Name doesn't matter here, CWM or Any other Custom Recovery is necessary for flashing this.
The Following User Says Thank You to abhinav2hd For This Useful Post: [ View ]
7th March 2014, 08:25 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
It works

Sent from my Q700 using Tapatalk
8th March 2014, 06:52 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
23 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by abhinav2hd

Name doesn't matter here, CWM or Any other Custom Recovery is necessary for flashing this.

Thanks Abhinav, for taking some time out for replying... Wish you the best for your exams..
I flashed this file now... Feel that the sharpness of pictures is better... But original Xolo Q700 display quality is itself so good, that the difference is marginal... Can anyone else share his/ her experience?
The Following User Says Thank You to anshude1 For This Useful Post: [ View ]
13th March 2014, 03:55 PM   |  #8  
nishantschavan's Avatar
Member
Flag Earth
Thanks Meter: 9
 
34 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Sent from my XOLO Q700 using xda app-developers app
3rd May 2014, 06:44 PM   |  #9  
SDShukla's Avatar
Senior Member
Flag Banda
Thanks Meter: 150
 
146 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Awsome!!!

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
bravia, bravia engine 2, xolo q700, xolo q700i
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes