Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Headphone Jack is terrible

OP Enter The Nexus

3rd May 2014, 10:43 AM   |  #1  
Enter The Nexus's Avatar
OP Senior Member
Flag Trapped in BasedWorld
Thanks Meter: 207
 
517 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Every time I plug in my headphones, it detects them, but the slightest movement pretty much tells the G2 they're detached. Any one found a fix? I did the compressed air thing, but the problem is still there. A variety of G2 owners have this issue it seems.
3rd May 2014, 04:38 PM   |  #2  
mannequin's Avatar
Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 189
 
1,125 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
you have a defective unit, try to exchange if possible.

Sent from my LG-D801 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to mannequin For This Useful Post: [ View ]
3rd May 2014, 07:34 PM   |  #3  
LenAsh's Avatar
Forum Moderator
Thanks Meter: 1,222
 
2,774 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by mannequin

you have a defective unit, try to exchange if possible.

Sent from my LG-D801 using Tapatalk

Agreed - someone/something has knackered your socket.

I hammer mine and it's still perfect.

You could try a little "Contact Cleaner/Lubricant" such as Servisol - this will clean any poor contacts if they exist. Is the problem limited to one earphone set? Some plugs are "not great".
Last edited by LenAsh; 3rd May 2014 at 07:36 PM.
The Following User Says Thank You to LenAsh For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes