FORUMS

Top Forum Discussions

[Q] no service with cm 10

4 posts
Thanks Meter: 0
 
By sandersmitje, Junior Member on 2nd May 2014, 01:15 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
so yesterday i rooted my phone (lg optimus l7 p700) and everything worked fine, exepct that my phone doesnt seem to finf my sim card.
does anyone know how to fix this?
 
 
3rd May 2014, 02:24 PM |#2  
george brown's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
More
Quote:
Originally Posted by sandersmitje

so yesterday i rooted my phone (lg optimus l7 p700) and everything worked fine, exepct that my phone doesnt seem to finf my sim card.
does anyone know how to fix this?

What rom is that?

Sent from my LG-P705 using Tapatalk
3rd May 2014, 02:40 PM |#3  
Poland_Developers's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 105
 
More
If you have CyanogenMod 10 you must install 'baseband', then your SIM card will be work.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2335273
Last edited by Poland_Developers; 3rd May 2014 at 02:43 PM.
3rd May 2014, 03:51 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Poland_Developers

If you have CyanogenMod 10 you must install 'baseband', then your SIM card will be work.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2335273


how do you install it, if i go recovery mode> install zip> install external sd> and then install it i get an error
3rd May 2014, 03:57 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by george brown

What rom is that?

Sent from my LG-P705 using Tapatalk

its cm-10-20131006-NIGHTLY-p700
3rd May 2014, 09:07 PM |#6  
Poland_Developers's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 105
 
More
If you had Jelly Bean and you installed CyanogenMod 10 on this Jelly Bean you should install baseband v10 and your sim card should work.
3rd May 2014, 09:33 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Talking
Quote:
Originally Posted by Poland_Developers

If you had Jelly Bean and you installed CyanogenMod 10 on this Jelly Bean you should install baseband v10 and your sim card should work.

oooh okay i was using v20, it works now
thx for your help
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes