FORUMS
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Multi window delet

4th May 2014, 01:51 AM |#1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Hi I installed a new ROM and I hate the floating windows thing. Always starting up when I reboot. How do I delete it like using root uninstaller?

Sent from my Discovery using XDA Premium 4 mobile app
 
 
4th May 2014, 04:13 AM |#2  
Vaibhav Chauhan's Avatar
Senior Member
Flag Dahod, Gujarat
Thanks Meter: 141
 
More
Quote:
Originally Posted by androidfine16

Hi I installed a new ROM and I hate the floating windows thing. Always starting up when I reboot. How do I delete it like using root uninstaller?

Sent from my Discovery using XDA Premium 4 mobile app

multiwindow is application you can delete it from system/app
4th May 2014, 04:02 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
It has no name under it I searched the whole system and nothing . funny it still appears. I can't find its apk form in system/ apps.

Sent from my Discovery using XDA Premium 4 mobile app
4th May 2014, 04:13 PM |#4  
Vaibhav Chauhan's Avatar
Senior Member
Flag Dahod, Gujarat
Thanks Meter: 141
 
More
Quote:
Originally Posted by androidfine16

It has no name under it I searched the whole system and nothing . funny it still appears. I can't find its apk form in system/ apps.

Sent from my Discovery using XDA Premium 4 mobile app

so just disable it
it will be gone
4th May 2014, 08:23 PM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Yes until I reboot the phone again.

Sent from my Discovery using XDA Premium 4 mobile app
4th May 2014, 08:39 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 630
 
Donate to Me
More
Which phone and / or rom are you using? Different kinds of multiwindows options have different ways to disable.
4th May 2014, 09:33 PM |#7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Note 3 room port for general mobile discovery

Sent from my Discovery using XDA Premium 4 mobile app
4th May 2014, 09:44 PM |#8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by androidfine16

Note 3 rom port for general mobile discovery

Sent from my Discovery using XDA Premium 4 mobile app



Sent from my Discovery using XDA Premium 4 mobile app
4th May 2014, 09:44 PM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 630
 
Donate to Me
More
Check to see if you have the Xposed Framework installed. If so, check in there for the Xhalo Module. If it's there, just uncheck it and reboot.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes