CM12 Nightlies Hit the Note 4!

If you are eager to get nightly ROM fun on your Note 4, the latest Nightly build of CM12 has just arrived! … more

Pushbullet Available for iPad, Mac and Safari

One of the most useful tools for Android – Pushbullet – found its way to Mac OS X. … more

CyanogenMod 12 Dark Gray Theme

XDA Forum Memberprashantdrewshared one of his awesome themes. Change the look of your CyanogenMod 12 to gray … more

Runhex Runner

Got good reflexes? Check your skills with this classic jump and survive game by XDA Forum Memberdreamhex. Get your fingers … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

[Q] HTC Evo 4g LTE Help

OP tpitt268

Prev Previous Post   Next Post Next
4th May 2014, 02:54 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
First of all please dont kill me if i am going about this the wrong way. I have tried to seach fourms here and all over the net and have yet to find a solution. I am rooted S-ON running jelly bean with viper as my daily driver. The problem is when i switch the phone to LTE/CDMA mode it disconnects and i have no connection but in CDMA only I have service. Please if I cant resolve this issue the device will be getting a bath. I would rather not if I can avoid it. Please if someone can help or at least point me in the right direction. thanks in advance.
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes