FORUMS

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Custom ROMs vs. Modular Tweaks

Join us in a fun Sunday Debate on Mods and ROMs. Come with your opinions and feel free to … more

AOSP 5.1 Lollipop for Nexus Q

Google Nexus Q is an intriguing device released with Android 4.0 Ice Cream Sandwich. It was abandoned by … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (Apr 17 – 24)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

HTC TV app premium channels?

12th April 2014, 01:56 AM |#1  
animez's Avatar
OP Senior Member
Flag Knoxville, TN
Thanks Meter: 99
 
More
Anyone know if a way to get the TV app to list premium channel programming (HBO, Stars, Cinemax, etc)? All the other Chan bells are listed correctly, but the premium channels don't show up at all. It would also be nice to be able to get it to list HD channels rather than SD by default.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
 
 
12th April 2014, 03:07 AM |#2  
Smokuevo's Avatar
Senior Member
Flag Schaumburg
Thanks Meter: 42
 
More
There is an option within the app to add manually the premium channels. Wish there was hd by default too.. or at least that it would show you option to choose between sd n hd

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Smokuevo For This Useful Post: [ View ]
12th April 2014, 04:32 PM |#3  
animez's Avatar
OP Senior Member
Flag Knoxville, TN
Thanks Meter: 99
 
More
I've looked all through the app and cannot figure out how to manually add channels. I'll Google it but if anyone wants to spell it out here I would appreciate it.

Edit: I figured it out. Going to Settings > Rooms let's you add the premium channels which are there but hidden by default. There's also a check box to have it list the HD channel by default.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
Last edited by animez; 12th April 2014 at 04:49 PM.
The Following User Says Thank You to animez For This Useful Post: [ View ]
13th April 2014, 12:48 AM |#4  
Smokuevo's Avatar
Senior Member
Flag Schaumburg
Thanks Meter: 42
 
More
Quote:
Originally Posted by animez

I've looked all through the app and cannot figure out how to manually add channels. I'll Google it but if anyone wants to spell it out here I would appreciate it.

Edit: I figured it out. Going to Settings > Rooms let's you add the premium channels which are there but hidden by default. There's also a check box to have it list the HD channel by default.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

Glad u found it. Mine isn't setup yet after rooting 🐺

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
24th April 2014, 04:18 PM |#5  
Account currently disabled
Flag Dhaka
Thanks Meter: 23
 
More
You will find many apps in play store.
4th May 2014, 07:29 AM |#6  
shadolis's Avatar
Member
Thanks Meter: 10
 
More
Thanks, definitely comes in handy! Still a bit of a pain, but oh well, works.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes