FORUMS

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

HTC TV app premium channels?

548 posts
Thanks Meter: 99
 
By animez, Senior Member on 12th April 2014, 01:56 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Anyone know if a way to get the TV app to list premium channel programming (HBO, Stars, Cinemax, etc)? All the other Chan bells are listed correctly, but the premium channels don't show up at all. It would also be nice to be able to get it to list HD channels rather than SD by default.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
 
 
12th April 2014, 03:07 AM |#2  
Smokuevo's Avatar
Senior Member
Flag Schaumburg
Thanks Meter: 47
 
More
There is an option within the app to add manually the premium channels. Wish there was hd by default too.. or at least that it would show you option to choose between sd n hd

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Smokuevo For This Useful Post: [ View ]
12th April 2014, 04:32 PM |#3  
animez's Avatar
OP Senior Member
Flag Knoxville, TN
Thanks Meter: 99
 
More
I've looked all through the app and cannot figure out how to manually add channels. I'll Google it but if anyone wants to spell it out here I would appreciate it.

Edit: I figured it out. Going to Settings > Rooms let's you add the premium channels which are there but hidden by default. There's also a check box to have it list the HD channel by default.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
Last edited by animez; 12th April 2014 at 04:49 PM.
The Following User Says Thank You to animez For This Useful Post: [ View ]
13th April 2014, 12:48 AM |#4  
Smokuevo's Avatar
Senior Member
Flag Schaumburg
Thanks Meter: 47
 
More
Quote:
Originally Posted by animez

I've looked all through the app and cannot figure out how to manually add channels. I'll Google it but if anyone wants to spell it out here I would appreciate it.

Edit: I figured it out. Going to Settings > Rooms let's you add the premium channels which are there but hidden by default. There's also a check box to have it list the HD channel by default.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

Glad u found it. Mine isn't setup yet after rooting 🐺

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
24th April 2014, 04:18 PM |#5  
Account currently disabled
Flag Dhaka
Thanks Meter: 23
 
More
You will find many apps in play store.
4th May 2014, 07:29 AM |#6  
shadolis's Avatar
Member
Pittsburgh
Thanks Meter: 10
 
Donate to Me
More
Thanks, definitely comes in handy! Still a bit of a pain, but oh well, works.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes