Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] On Screen Buttons do behave weird >_<

OP uZzY94

4th May 2014, 04:11 AM   |  #1  
uZzY94's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 19
 
243 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Yo.

I got the One M7 with Viper 6.1

I managed to get on screen buttons by opening build.prop and editing qemu.hw.mainkeys=0 into it

Back and home works. But when I press multitask it does MENU and when I hold it for like 0,3 secs it does multitask

1) How can I make the Multitask button to do MULTITASK >.<

2) And how can I make hold multitask to menu?

3) And how to deactivate hardware buttons? ^^

Infact I wanna invert it xD
Last edited by uZzY94; 4th May 2014 at 04:44 AM.
4th May 2014, 12:03 PM   |  #2  
ZeroInfinity's Avatar
Senior Member
Flag Brighton & Hove
Thanks Meter: 8,359
 
3,656 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
If you want to make the capacitive buttons to stop working, look here: http://forum.xda-developers.com/show...44&postcount=2
The Following User Says Thank You to ZeroInfinity For This Useful Post: [ View ]
4th May 2014, 12:39 PM   |  #3  
uZzY94's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 19
 
243 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by ZeroInfinity

If you want to make the capacitive buttons to stop working, look here: http://forum.xda-developers.com/show...44&postcount=2

Thank you! =)

Now I tried to reinstall VIPERONE 6.1. Did Backup. Wiped everything. Installed ROM

I turn on software buttons.

Still multitask does menu and holding 0,3 sec does multitask

Why =(

Uhm do you know how to change Softwre Button Key binding? I've google'd and failed to find something D:


EDIT: Problem fixed =)
Last edited by uZzY94; 4th May 2014 at 02:05 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes