Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,856 Members 47,385 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

update froyo galaxy ace

Tip us?
 
bhavstech
Old
#1  
bhavstech's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 216
Posts: 741
Join Date: Aug 2013
Default update froyo galaxy ace

i have a galaxy ace with froyo i wANT TO UPGRADE TO GINGERBREAD CAN I USE ODIN 1.85 FOR IT AND IS IT OK IF I DONT HAVE THE OPS FILE?
If i helped you ,you know where the Thanks button is!
 
sharingan
Old
#2  
sharingan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 590
Posts: 2,060
Join Date: May 2013
Location: Hidden Leaf village

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by bhavstech View Post
i have a galaxy ace with froyo i wANT TO UPGRADE TO GINGERBREAD CAN I USE ODIN 1.85 FOR IT AND IS IT OK IF I DONT HAVE THE OPS FILE?
ops file is necessary and use the latest odin available for ace

also bro if you find all this confusing use kies to update your ace via pc


HIT THANKS IF I HELPED YOU
 
bhavstech
Old
#3  
bhavstech's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 216
Posts: 741
Join Date: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by aditya rathee View Post
ops file is necessary and use the latest odin available for ace

also bro if you find all this confusing use kies to update your ace via pc
actually there is som problem in the usb port in the phone can you giv me a link for cwm for froyo
If i helped you ,you know where the Thanks button is!
 
mahithm
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 335
Posts: 942
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by bhavstech View Post
i have a galaxy ace with froyo i wANT TO UPGRADE TO GINGERBREAD CAN I USE ODIN 1.85 FOR IT AND IS IT OK IF I DONT HAVE THE OPS FILE?
Here is the link on how to install stock rom using odin along with all firmwares and drivers (check the "Preparations" section),

Flash stock rom on Samsung Galaxy Ace S5830 using odin

If your PC cannot recognize the phone, its usually the drivers. Once installed, go to recovery mode and do a wipe data/ factory reset & wipe cache (otherwise bootloop might occur). Then restart. Now you have successfully flashed the stock rom. Here is the link for rooting and installing CWM 5 on Samsung Galaxy Ace,

How To Root and Unroot Samsung Galaxy Ace?

CWM 5.0.2.6 fix for Samsung Galaxy Ace S5830

Here is the link to the CWM4 for Froyo

ClockWorkMod 4.0.0.9 for Samsung Galaxy Ace Froyo

Hope I Helped
HIT THE THANKS BUTTON IF I HELPED YOU
 
sharingan
Old
#5  
sharingan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 590
Posts: 2,060
Join Date: May 2013
Location: Hidden Leaf village

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by bhavstech View Post
actually there is som problem in the usb port in the phone can you giv me a link for cwm for froyo
buddy you are saying that you want to update your froyo to gb then why are you asking for cwm right now with it you cannot flash stock gb on your ace
and you can do that only through kies or odin

cwm will help you flashing scripts custom roms and rooting not flashing stock rom


HIT THANKS IF I HELPED YOU
 
bhavstech
Old
#6  
bhavstech's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 216
Posts: 741
Join Date: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by sharingan View Post
buddy you are saying that you want to update your froyo to gb then why are you asking for cwm right now with it you cannot flash stock gb on your ace
and you can do that only through kies or odin

cwm will help you flashing scripts custom roms and rooting not flashing stock rom
actually i wanted to update to gb so that rooting and cwm becomes easy and to install cm10.1 its done no i thought there is problem with use post in the phone so i was finding cwm for froyo but actually the problem was with odin so i wasnt able to flash stock gb but now its done
If i helped you ,you know where the Thanks button is!
 
mahithm
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 335
Posts: 942
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by bhavstech View Post
actually i wanted to update to gb so that rooting and cwm becomes easy and to install cm10.1 its done no i thought there is problem with use post in the phone so i was finding cwm for froyo but actually the problem was with odin so i wasnt able to flash stock gb but now its done
Glad to hear it worked
HIT THE THANKS BUTTON IF I HELPED YOU

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...