Sony Xperia Z3 Lollipop Framework Ported to CM12

Android 5.0 for Xperia has a unique look and feel. You don’t have to get a Sony … more

Do You Use Recents as a Task Switcher?

Google introduced a revamped Recents interface with Lollipop in the hopes of making it easier for … more

YU Yureka All-in-One ToolBox (CM12S Only)

This packed toolbox by XDA Senior Member gohel.vishal makes many useful tweaks … more

Sony Xperia Z4 Forum Now Available

Sony’s Xperia line has seen plenty of development on XDA, and now that the Xperia Z4 has been … more
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread

[CM10][S/SL] KitKat 4.4 Style V3 | Tweaks , KitKat features | 5/6 | Bootloop Fixed !!

11th April 2014, 04:48 PM |#91  
Member
Thanks Meter: 0
 
36 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Finally works on Locked Bootloader?
 
 
11th April 2014, 05:33 PM |#92  
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 182
 
751 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
No...Not yet...
3rd May 2014, 09:59 AM |#93  
xDroidZz's Avatar
Senior Member
Flag Davao City
Thanks Meter: 676
 
1,920 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Hey i just installed this rom and im getting Gallery has stopped working. on Kitkat camera im getting Force close too. is that the only problem on this rom?
I installed FXP rom from his thread not from this one which is in uploaded cuz its faster. what should i do?
4th May 2014, 11:36 AM |#94  
abo hani's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Latakia
Thanks Meter: 2,395
 
1,173 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xDroidZz

Hey i just installed this rom and im getting Gallery has stopped working. on Kitkat camera im getting Force close too. is that the only problem on this rom?
I installed FXP rom from his thread not from this one which is in uploaded cuz its faster. what should i do?

Do Wipe .. Wipe data - Wipe cache

Sent from my LT26w using Tapatalk
The Following User Says Thank You to abo hani For This Useful Post: [ View ]
4th May 2014, 12:48 PM |#95  
xDroidZz's Avatar
Senior Member
Flag Davao City
Thanks Meter: 676
 
1,920 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by abo hani

Do Wipe .. Wipe data - Wipe cache

Sent from my LT26w using Tapatalk

I will try this out and report later on if i still get this. Thanks for the info. Is this the only bug? Cuz im running CM10 right now and having no issues.
4th May 2014, 01:36 PM |#96  
abo hani's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Latakia
Thanks Meter: 2,395
 
1,173 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xDroidZz

I will try this out and report later on if i still get this. Thanks for the info. Is this the only bug? Cuz im running CM10 right now and having no issues.

If there are bugs on CM10 will be the same on Kitkat Style .

Sent from my LT26w using Tapatalk
The Following User Says Thank You to abo hani For This Useful Post: [ View ]
4th May 2014, 01:49 PM |#97  
xDroidZz's Avatar
Senior Member
Flag Davao City
Thanks Meter: 676
 
1,920 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by abo hani

If there are bugs on CM10 will be the same on Kitkat Style .

Sent from my LT26w using Tapatalk

okay thanks!
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia S Android Development by ThreadRank