Post Reply

HTC ONE (dual SIM) dead

4th May 2014, 04:49 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
175 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Yes, I am retard of the day.

I tried downgrading hboot to 1.44. Don't ask me why. I was on 2.44.

It was 100% success in CMD. On the phone, progress bar did not go full.

I restarted phone, and now I get only black screen. When I connect it to the PC, I heard connection sound.

Now I can't do anything with CMD. I tried connecting with Squabbia HTC One toolkit, and I tried getvar all:

Code:
fastboot getvar all
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.44.0000
(bootloader) version-baseband: N/A
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 
(bootloader) version-misc: UNKNOWN
(bootloader) serialno: 
(bootloader) imei: 355195000000010 (THIS IS NOT MY IMEI)
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: 
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: *********
(bootloader) cidnum: 
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 3836mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: off
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: UNKNOWN
getvar:all FAILED (status read failed (Too many links))
finished. total time: 0.034s
Any advice?
4th May 2014, 05:58 PM   |  #2  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Flag Beirut
Thanks Meter: 2,969
 
5,986 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by SpineSurgery

I tried downgrading hboot to 1.44. Don't ask me why. I was on 2.44.

I have no idea why I'm even replying, but: Why can't we ask?

... and why did you think an m7_u/ul hboot would be good for your m7xxxxxx ? what model do you have?
4th May 2014, 06:07 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
175 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Wink
Quote:
Originally Posted by nkk71

I have no idea why I'm even replying, but: Why can't we ask?

... and why did you think an m7_u/ul hboot would be good for your m7xxxxxx ? what model do you have?

It is just an expression... "don't ask". Of course you can ask. I was trying to get my phone back to 100% stock for past two days... And for some reason I thought that HTC ONE and HTC ONE DUAL SIM hboot's are the same.

My phone model is:
M7C_DUG Device ID: HTC 802w
Networks: Dual Sim W-CDMA/GSM
MID: PN0771000, PN0772000
Region: China, Russia, Europe
4th May 2014, 06:29 PM   |  #4  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Flag Beirut
Thanks Meter: 2,969
 
5,986 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by SpineSurgery

It is just an expression... "don't ask". Of course you can ask. I was trying to get my phone back to 100% stock for past two days... And for some reason I thought that HTC ONE and HTC ONE DUAL SIM hboot's are the same.

My phone model is:
M7C_DUG Device ID: HTC 802w
Networks: Dual Sim W-CDMA/GSM
MID: PN0771000, PN0772000
Region: China, Russia, Europe

Well MIDs are quite "sensitive" (and I'm pretty sure you had to edit the android-info.txt, to actually get your MID in there, for it to flash... even with S-OFF, it would have given you an MID mismatch) and unless you're into some serious testing and bricking mood, you should have done more research!


I'll just leave these two threads here:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2617159

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2495697

maybe they can help you.


If (yes, it's a big if) you are able to get back to an hboot which is appropriate for your phone, then maybe you can get it back up and running using a ruu.zip flash.


By the way, you can only have one MID, not two!! so just copy/pasting information from a different thread, such as:





doesn't really help.


Anyway, Good Luck!
The Following User Says Thank You to nkk71 For This Useful Post: [ View ]
4th May 2014, 06:34 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
175 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by nkk71

Well MIDs are quite "sensitive" (and I'm pretty sure you had to edit the android-info.txt, to actually get your MID in there, for it to flash... even with S-OFF, it would have given you an MID mismatch) and unless you're into some serious testing and bricking mood, you should have done more research!


I'll just leave these two threads here:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2617159

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2495697

maybe they can help you.


If (yes, it's a big if) you are able to get back to an hboot which is appropriate for your phone, then maybe you can get it back up and running using a ruu.zip flash.


By the way, you can only have one MID, not two!! so just copy/pasting information from a different thread, such as:





doesn't really help.


Anyway, Good Luck!

The first one (MID) is that I have.

I will check links you've sent.

If no success, I will get this phone to my friend who is professional GSM unlocker and repair center and has box for HTC repair.

Thank you!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes