FORUMS

XDA Picks: Best Apps of the Week (June 27 – July 4)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 OTA

The Developer Edition of the HTC One M9 is receiving an over-the-air update to Android 5.1. … more

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

G2 ir blaster

19 posts
Thanks Meter: 1
 
By ma3743, Junior Member on 27th April 2014, 11:15 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
hello
I wonder if G2 ir blaster can learn remote control code (receiver) like HTC One or just use Predefined cods like Galaxy s4?

thanks in advance
 
 
27th April 2014, 11:17 AM |#2  
archzz's Avatar
Senior Member
Flag Valmiera
Thanks Meter: 34
 
More
It can learn, just add the universal remote.

Sent from my LG-D802 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to archzz For This Useful Post: [ View ]
27th April 2014, 11:24 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by archzz

It can learn, just add the universal remote.

Sent from my LG-D802 using xda app-developers app

thanks for your reply dear archzz
which app do you use for?
27th April 2014, 12:01 PM |#4  
archzz's Avatar
Senior Member
Flag Valmiera
Thanks Meter: 34
 
More
I use the stock one.

Sent from my LG-D802 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to archzz For This Useful Post: [ View ]
27th April 2014, 02:25 PM |#5  
robogo1982's Avatar
Senior Member
Flag Osijek
Thanks Meter: 561
 
More
Quote:
Originally Posted by ma3743

hello
I wonder if G2 ir blaster can learn remote control code (receiver) like HTC One or just use Predefined cods like Galaxy s4?

thanks in advance

Actually, it can do both.
The Following User Says Thank You to robogo1982 For This Useful Post: [ View ]
27th April 2014, 02:27 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 63
 
More
Yes, it can learn. I was very happy with the feature, but most of the buttons are not working, atleast for me.

I have learned my phone, my ACs and none of them work. Any solution?
The Following User Says Thank You to Akram. For This Useful Post: [ View ]
27th April 2014, 06:35 PM |#7  
robogo1982's Avatar
Senior Member
Flag Osijek
Thanks Meter: 561
 
More
Quote:
Originally Posted by Akram.

Yes, it can learn. I was very happy with the feature, but most of the buttons are not working, atleast for me.

I have learned my phone, my ACs and none of them work. Any solution?

Try reprogramming the buttons. I had that happen to me once, after recreating the remote everything worked fine ever since.
4th May 2014, 04:01 PM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 117
 
More
My only grouse is that every time I switch roms, all my remotes go and I have to reprogram the various remotes. It's far easier to just pick up the remote and your good to go. The only place it's useful is in a bar when you want to impress someone

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
4th May 2014, 11:08 PM |#9  
robogo1982's Avatar
Senior Member
Flag Osijek
Thanks Meter: 561
 
More
Quote:
Originally Posted by djpeesh

My only grouse is that every time I switch roms, all my remotes go and I have to reprogram the various remotes. It's far easier to just pick up the remote and your good to go. The only place it's useful is in a bar when you want to impress someone

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

I never had to do that. I restored app data upon flashing the new ROM and it worked.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes