Post Reply

(Q) Flas tool help !!

OP saiyammorakhiya

5th May 2014, 11:12 AM   |  #1  
saiyammorakhiya's Avatar
OP Member
Flag SURAT
Thanks Meter: 6
 
86 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
I m on v4 of stock rom and i want to reflash my stock rom with fresh everything and i have v4 spflash file also !! So what option to choose in sp flash tool either download or firm ware upgrade !!

Sent from my Micromax A116 using Tapatalk
5th May 2014, 11:21 AM   |  #2  
thejoker's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 22
 
144 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by saiyammorakhiya

I m on v4 of stock rom and i want to reflash my stock rom with fresh everything and i have v4 spflash file also !! So what option to choose in sp flash tool either download or firm ware upgrade !!

Sent from my Micromax A116 using Tapatalk

Didnt get you
5th May 2014, 11:23 AM   |  #3  
saiyammorakhiya's Avatar
OP Member
Flag SURAT
Thanks Meter: 6
 
86 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by thejoker

Didnt get you

Which option to select when we are flashing same rom wich is installed currently !!

Sent from my Micromax A116 using Tapatalk
5th May 2014, 05:18 PM   |  #4  
Andy1911's Avatar
Senior Member
Flag pune
Thanks Meter: 180
 
221 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
see... you can use bout... but i recommend you to use download button.... it will prove useful....
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in A116 Q&A, Help and Troubleshooting by ThreadRank