FORUMS

No play store connection after cm11update

798 posts
Thanks Meter: 43
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
After I installed the updates for cm11 ( 4\25 and 4/27 ) every time I click on the play store app it says I have no connection and says retry...but I'll have a full WiFi connection and able to get online and everything else works except the play store...how can I fix that...?...please help...thanks in advance...thanks...

Sent from my Amazon Tate using XDA Premium 4 mobile app
 
 
28th April 2014, 05:09 AM |#2  
LinearEquation's Avatar
Senior Member
Flag Midwest
Thanks Meter: 432
 
More
Quote:
Originally Posted by phordych05

After I installed the updates for cm11 ( 4\25 and 4/27 ) every time I click on the play store app it says I have no connection and says retry...but I'll have a full WiFi connection and able to get online and everything else works except the play store...how can I fix that...?...please help...thanks in advance...thanks...

Sent from my Amazon Tate using XDA Premium 4 mobile app

Try going to apps >all apps > Google Play and delete cache and if need be data. Next try wiping cache and dalvick in TWRP. If that don't work try reflashing Gapps. If for some reason all that don't work then try a clean flash of the nightly and then flash Gapps.

Sent from my Nexus 7 Flo running CM 11 4.4.2 with ElementalX Kernel using XDA Premium 4 mobile app
4th May 2014, 04:03 AM |#3  
phordych05's Avatar
OP Senior Member
Flag philly
Thanks Meter: 43
 
More
Nope didn't work and I don't nwant to lose my games

Sent from my Amazon Tate using XDA Premium 4 mobile app
4th May 2014, 11:25 PM |#4  
LinearEquation's Avatar
Senior Member
Flag Midwest
Thanks Meter: 432
 
More
Quote:
Originally Posted by phordych05

Nope didn't work and I don't nwant to lose my games

Sent from my Amazon Tate using XDA Premium 4 mobile app

Try flashing a slightly older Gapps.

Sent from my Nexus 7 Flo running CM 11 4.4.2 with ElementalX Kernel using XDA Premium 4 mobile app
5th May 2014, 12:29 PM |#5  
Member
Flag Bilbao
Thanks Meter: 17
 
More
Same issue, can be solved cleaning. I cleaned cache and dalvik but it was not enough, I also had to clean data of google play store, google play services and I do not remember if google services framework and/or google account manager.

Sent from my C2105 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes